Mit ajánlatok hálószobába?
A legfontosabb egy baromi kényelmes, jó minőségű franciaágy, abban is lehetőleg olyan méretű, hogy ketten is kényelmesen tudjanak aludni rajta, tehát 180 cm széles.
Vagy egy ugyanilyen méretű ágykeret ráccsal és jó minőségű 2 személyes matraccal.
Tudom-tudom, amikor tombol a szerelem, az emberek összebújva alszanak, de vannak helyzetek, szürke hétköznapok, amikor pihentető alvásra is szükség van.:)
Fontos még az egyik falra gardróbszekrény, hogy a nappaliban ne foglaljon helyet, valahol egy egészalakos tükör az öltözködéshez.
2 éjjeliszekrény, mert ezek fontosak az ágy mellé.
Aztán vannak akik szeretnek ágyból tévézni, egy komód, amin lehet tévé.
Süppedős finom szőnyegek, 1-2 kép, némi növényzet, de nem mérgező kipárolgású.
Szoktak szobainast is tenni, de nekem az nem tetszik, ezért nem mondom, de lehet egyik sarokban egy kényelmes fotel, arra teheted a levett ruhákat.
Szerintem a világon sehol nincs más a hálószobákban.
Egy ilyen lessz a falamon :D
Nagyon mutatós, amit linkeltél, de hiányolom az éjjeliszekrényt, mert mindent a földre kell pakolnod, ami nem árt, ha kéznél van. (telefon, pohár víz, óvszer, betegség esetén gyógyszer, papírzsepi, szemüveg, könyv, távirányító, egyéb apróságok) és nem árt, ha van a fejed felett olvasólámpa ha olvasni akarsz, vagy valamiért fény kell, nem kell elbotorkálnod az ajtóig a kapcsolóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!