Milyen bútorokat ajánlanátok kicsi hálószobába?
Én egy nagy beépített ruhásszekrényt / polcrendszert készíttetnék a plafonig, akár az ágyat valamelyik irányból belesüllyesztve és/vagy az ajtó/ablak feletti helyet is kihasználva - ezt asztalossal tudod egyeztetni és megcsináltatni, hogy pont stimmeljen. A fiókos ágy jó, de csak akkor, ha van hely kihúzni a fiókot, ha nincs, inkább emelhető ágyneműtartós a használható. Íróasztalnak jó ötlet lehet egy kinyitható (falra vagy polcra szerelt) lapasztal és szék dettó, de ha csak alkalmanként használnád. TV-t lehet a falra is szerelni vagy "képként" vagy forgatható karra, de meg lehet biztos oldani azt is, hogy a TV a számítógépeden (vagy akár a telefonodon) menjen. Az ajtóra meg mindig jól jön a fogas.
Ezen felül néhány ötlet a netről:
IKEA-nak nagyon jó megoldásai vannak a helykihasználásra, nézz körül. Kezdésnek egy ilyen ágyat képzelj el, alá tehetsz kanapét, íróasztalt, stb. A szoba másik oldalára meg mehet a TV szekrénnyel.
A harmonikaajtót nem javaslom, szerintem hangos. Legalábbis én még csak hangossal találkoztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!