Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kérlek ajánljatok olyan...

Kérlek ajánljatok olyan budapesti lakberendezőt, aki egy kis legénylakás egyszerű festésére, függönyeire, alapvető bútoraira tesz javaslatot?

Figyelt kérdés

Most keresgéltem picit neten. Javarészt olyan lakberendezőket találtam, akik eddig nagy lakásokat szakértettek. A referencia munkáik ugyan nagyon szépek voltak, de engem a képek nagy része egy színes bazárra emlékeztetett, pont olyanra, amilyet nem szeretnék :)

A 32 négyzetméteres lakásomat szeretném megfelelő falszínnel, függönyökkel, és néhány jól megválasztott alapvető bútorral (kanapé, íróasztal, TV-szekrény, stb.) ellátni.

Látványterv és kivitelezés nem kell, csak néhány tanács. Az sem baj, ha egy jó meglátású építész egyetemista segít majd nekem.

2022. ápr. 11. 21:37
1 2
 1/18 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Mi a keret?
2022. ápr. 11. 22:53
 2/18 A kérdező kommentje:
Nincs keret.
2022. ápr. 11. 23:02
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Magyarul ingyen szaktanácsadas?
2022. ápr. 11. 23:17
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
😂 Tolongani fognak a jelöltek!!!
2022. ápr. 11. 23:18
 5/18 A kérdező kommentje:
Nincs keret = nincs behatárolás. Van rá pénz bőven. Értelmezni tudni kellene, mielőtt buta kommenteket szórnak a szegények.
2022. ápr. 12. 07:17
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

Megmondom őszintén, hogy mielőtt nekiálltam a lakásom felújításának, én is gondolkodtam rajta, hogy megkeresek egy lakberendezőt, hogy igazán szép legyen.

Bár nálad nincs gond az anyagiakkal, én azonban nem dúskálok benne.

Rengeteg időt szántam rá, és rengeteg jobbnál jobb ötletet találtam a neten.

Olyan ötlet fogott meg, amit ha valakinek megmutatnék, nemigen ismerne rá, hogy hogy lett ebből pl. az én konyhám. De valami megragadja a fantáziádat, és aztán szépen összeáll a kép.

Én pl. meg voltam győződve róla, hogy kék lesz a fürdőszobám, mert nagyon szeretem a kéket. A végén bézs-barna lett, mert ebben színben láttam meg és szerettem bele a mozaikcsempére emlékeztető falburkolatra, és álomszép lett.

Ha időd engedi, először nézelődj, hátha ráakadsz valamire, amit aztán továbbgondolva teljesen a "tieddé" teszi a lakásodat.

2022. ápr. 12. 07:48
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

Lakberendezőt az hív, akinek kirakatba kell a lakás.

Egy 32 m2 garzon nem a reprezentatív kategória, szóval inkább a praktikumot kéne megcélozni, azt pedig te magad tudod a legjobban, mire van szükséged. Szerintem ide felesleges lakberendező

2022. ápr. 12. 12:34
 8/18 A kérdező kommentje:
Értelek benneteket, és abszolút jogos az észrevétel. :) Viszont amit abszolút nem tudok, az a szobák színe, és a függönyök színe / típusa. Ha nem is lakberendezőt, de legalább valami jó meglátású dizájnert keresek.
2022. ápr. 12. 13:00
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ők ugyan vidékiek, de baromi jó ízléssel dolgoznak. Nekem is ők segítettek.

[link]

2022. ápr. 12. 13:31
 10/18 anonim ***** válasza:
42%

"Nincs keret = nincs behatárolás. Van rá pénz bőven. Értelmezni tudni kellene, mielőtt buta kommenteket szórnak a szegények."

És a bevezetőben :

"Látványterv és kivitelezés nem kell, csak néhány tanács"

És 32 m2 a palota... Aha.. Korlátlan pénz persze... 😂😂😂

2022. ápr. 12. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!