Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ennek a régi IKEA széknek mi...

Ennek a régi IKEA széknek mi a neve?

Figyelt kérdés
[link]

2022. márc. 15. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
IKEA Arvinn folding chair
2022. márc. 15. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát... ennyit tudok segíteni, az alapján ARVINN.

[link]

2022. márc. 15. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
arvinn
2022. márc. 15. 14:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. márc. 15. 18:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Egészen konkrétan: Arvinn, cikkszáma: 000.497.56 az IKEA 2009-es katalógusából.
2022. márc. 15. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Uhh, ilyet ne akadj venni. Akkora határ fo.s volt, nem véletlenül vonta ki a forgalomból az IKEA.

Mi 2007-ben vettünk lakást, akkor bagóért adott a tulaj bútorokat, megvettük az étkezőasztalt 3 ilyen székkel.

Az egyik 1-2 év múlva összetörött alattam, kettétört a csavar benne. Akkor még kapható volt az a szín amit linkeltél, így a fehérek mellé kárpótlásként vettem anyámnak egy olyat. Akkor az volt a tréfa tárgya, hogy án nagydarab vagyok, és nem bírt el. 1-2 év után a következő anyám alatt törött rommá. Ugyanúgy a csavar kettétörött, végighasadt a fa. Anyám viszont nem kövér, akkor már sejthető volt a szitu.

Végül megint pár év után eltörött a harmadik akkor egy vendég alatt. Akkor begurultam, az utolsót kibsztuk, és vettünk rendes, nem összecsukható IKEA széket. Azóta (vagy 10 éve) szolgál mind egyik sem örött el, pedig azóta sem vagyok kisebb méret.

Konstrukciója egy fos volt, ha nézed, az X egyetlen sima csavar tartja meg, az deformálódik az évek és a súlyod alatt. Az első eltörése után a többibe esztergáltam megerősített csavart, mégis eltörtek. Szimplán az ember súlyát annak a 2 csavarnak kellene deformáció nélkül megtartania, amire nem alkalmas...

Ha neadjisten alálsz is ilyet, pénzt ne adj érte.

2022. márc. 19. 23:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Hú.. :-)

Másnak javítottam, ott az volt a legnagyobb hibája, hogy szétcsavarodott az egyik oldalon és a menet is elnyalódott benne...

Köszi, hogy ezt leírtad, nem fogom tanácsolni ezek után a tulajdonosának, hogy ráálljon.

2022. márc. 20. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!