Mi a különbség az Ikea sima házhoz szállítása és a házhoz szállítás első zárható ajtóig között?
Társasházban lakom, 3. emeleten. Most akkor meddig fogják hozni ha az első zárható ajtót írtam? Lerakják a lépcsőház ajtajába? Vagy felhozzák az emeletemre, behozzák a lakásba, csak az utolsó 5 métert nem teszik meg vele, hogy a nappaliba bevigyék?
elég zűrös mostanában a házhozszállítás. Szívesebben teszik le a kapuban, főleg akkor, ha a hirdetés szerint házhozszállítás benne van a bútor árában.
Én összeszerelést is kértem, ekkor behozzák a szobába is....mint kiderült, hibás volt az áru, nem tudták összerakni.(csak harmadszori lapcserével)
Persze ez többe kerül.
Nem is veszek onnan semmit.
Én nem látom hol lenne világosan leírva.
Az első ajtóig ez van írva: “Ha a megrendelt termékeket te is be tudod vinni abba a helyiségbe, ahol szükséged lesz rájuk, a szállítást kérheted az első zárható ajtóig.” Ez szerintem lehet a lépcsőház, de a saját előszobám is, mivel a lépcsőház nem a lakásom helyisége.
Bízok benne, hogy nem lesz az én rendelésemmel semmi gond.
Társasház esetén a megadott címen az első zárható ajtó a kapu és nem a lakásod ajtaja.
Nem úgy szól a kiírás, hogy a TE első zárható ajtódig.
De a válaszok nem ellened szólnak, csak leírtuk a kérdésedre a választ.
"Ez szerintem lehet a lépcsőház, de a saját előszobám is, mivel a lépcsőház nem a lakásom helyisége."
Az általad idézett szövegben sehol nem írják azt, hogy a TE helységed első zárható ajtaja. Azt írják, hogy ha te be tudod vinni a kívánt helységbe [a lépcsőház bejáratától] akkor kérheted ezt a szállítást. Nem kétértelmű és nem félrevezető ez.
"lehet a lépcsőház, de a saját előszobám is, mivel a lépcsőház nem a lakásom helyisége."
Az ajtóIG, az nem az ajtón túl!
Ez nem kétértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!