Másnak is rettenetesen hiányos a most összeállított IKEA konyha?
Általánosságban nagy a készlethiány! Nem csak konyhabútorokból.... :(
Mi egy fiók előlapra várunk kb. három hónapja....
De ha bemész az áruházba, ott is láthatod a polcokon, hogy lézengenek az apróáruk pl. a konyhai részlegben is...
A dráguláson túltettem magam, február 3. este és február 4. reggel között majdnem 300ezer forinttal lett drágám a tervezőben a konyhám.. Majdnem elsírtam magam. Szépen kigyomláltam a világítást, és lemondtam pár dologról..
Amikor pedig betettem mindent kosárba, kiírta, hogy hiányzik nagy maximera fiók, kungsbacka előlapok, lagan 60 cm mosogatógép..
Aztán írtam nekik, és mindenre annyit mondtak, hogy 4 héten belül nem várható, de azt nem, hogy utána biztosan lesz-e. Nagyon kivagyok. :(
3: HUHHHH! Ez durva!
Mondjuk várható volt, mert szoktuk nézni az osztrák árakat, és ott eleve minden legalább 30%-kal drágább volt már elég régóta...
Igen, én is szétnéztem ott, leesett az állam, még gondolkodtam is, hogy megérné kihordani eladni frontokat.. Nem sejtettem, hogy utolérjük őket!
Az a legrosszabb, hogy nem szóltak, amit linkeltél cikket az januári, akkor is volt emelés, azt hittem hogy annyi volt, de ezek szerint több lépcsős.
A mosogatógép 89-ről 109 lett, és ilyenek... Én tényleg csak még egy utolsót akartam aludni rá megrendelés előtt, reggel majdnem kiesett a kávé a kezemből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!