Másnak is rettenetesen hiányos a most összeállított IKEA konyha?
Figyelt kérdés
Mindenre azt mondják, hogy a következő 4 hétben nem várható.. Vajon 4 hét, és utána lesz?2022. febr. 7. 17:21
11/27 anonim válasza:
10: sehol nincs ilyen kombinációs választék - ráadásul a barkácsáruházas cuccok kb. hulladék minőségűek. És persze 25 év garancia sincs sehol.
Nem reklámozni akarom az ikeát, de a többi fasorban sincs...
A Lutz meg durván túlárazott.
12/27 A kérdező kommentje:
Kitartok, jövögetnek befele a dolgok.
2022. febr. 9. 14:57
13/27 anonim válasza:
12: Hajrá! :)
EGyébként úgy vettem észre, hogy sokkal hamarabb beérkeznek cuccok, mint az előrejelzés.
14/27 anonim válasza:
#10-es vagyok, konkrétan nem is "kombinációs választékra" gondoltam, hanem minden egyes bútorból ami tetszik, és áruháztól függetlenül!
15/27 anonim válasza:
14: de egy konyhabútornál hogy néz ki, hogy minden máshonnan van???
16/27 A kérdező kommentje:
Igen, szinte minden nap jön egy sms, hogy épp mi érkezett meg. Szerencsére közel van a Budaörsi áruház, így el tudunk menni. Plusz a többiben is akadnak extra dolgok, de az vicces amikor egy 40x100-as konyhafronttal metrózgatok felalá. Hát, ez van, csak egy autónk van. :D
2022. febr. 9. 15:41
17/27 anonim válasza:
#16: ne is mondd.... és ráadásul ugye a külső raktárba kell kimenni egy csomó cuccért, ha az még autóval se piskóta... :-D
18/27 A kérdező kommentje:
Igen, így kirándultunk Biatorbágyon is. :D Kalandos.. De végül nem bántam meg, úgyis annyit szerencsétlenkedünk vele, hogy mire felépül minden, addigra beszerezzük a dolgokat. Még a régi csempe leverésénél tartunk, még járólapozni is kell, addig 1-1 emlem összeáll, de majdcsak lecseng a dolog.
Nehéz a helyzet, de megéri, régóta vágytam rá.
2022. febr. 9. 15:45
19/27 anonim válasza:
#15, miért, ha már otthon van a bútor, csak a kinézetéből meg tudod állapítani, melyik áruházból van? Nem az áruház a lényeg, hanem maga a bútor, hogy designban passzoljanak egymáshoz!
20/27 anonim válasza:
19. Szerintem te még eletedben nem láttál normális konyhát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!