Mi a véleményetek erről a lakásról?
#14-es vagyok. Mit mondjak, érdekes stílusod van, kérdező, nekem a 2. ingatlan még annyira sem tetszik, a padló is ronda, és a falak is mindenhol fehérek, semmi hangulata nincs! Festés és módosítás nélkül a 2 közül akkor már inkább az elsőt választanám én is, de inkább mást!
Megjegyzem, én vidéki vagyok, és inkább a különálló családi házakat szeretem, de amiket írtam, az persze csakis a lakótérre vonatkozik.
Igaz hogy vidéken, de egy eléggé felkapott és drága helyen lakom én is, viszont errefelé akkoris csak átlag 500-800 ezer Ft/m2 között mennek a használt ingatlanok, állapottól függően! Nemrég egy tipp-topp felújított 90 m2-es vízparti ház 52 millióért is csak 1 év után kelt el, egy távolabbi 117 m2-es átlagos, de igényes házat 55 millióért 2 évig árultak!
Ez a második lakás, amit linkeltél, nekem már sokkal jobban tetszik, a bútorok jobb megválasztásával még jobb lehetne. Az üvegfalas fürdő mondjuk elég fura, ha csak a kád/tusoló lenne ott, akkor még azt mondanám, hogy egy párnak elmegy, de úgy, hogy wc is van ott bent, már úgy is gáz.
Ezeknél sokkal jobban is ki lehetne találni egy ilyen régi nagypolgári lakás felújítását és berendezését, még nekem is menne, pedig nem vagyok belsőépítész. Ha nekem ennyi pénzem lenne lakásra, biztosan felújítandót vennék, és a saját elképzeléseim alapján csinálnám meg.
Az a baj, hogy ez is a cigányos túlaranyozott ál-luxust vegyíti olyan gagyival mint a műanyag bejárati ajtó meg a sima MDF belső ajtók.
Nekem panelban ugyanilyen ajtóim vannak csak más mintával, de egyáltalán nem vagyok oda meg vissza tőlük.
Elrendezése is olyan "mindenen át".
Mindenen át kell menned ahhoz, hogy eljuss valahova, belépsz végig mész a konyhán, a nappalin, a hálón hogy bejuss a fürdőbe. A másik szoba is átjárós átmész rajta hogy a fürdőbe juss. Mellette meg ott van az, hogy a budi közvetlenül ott van a szoba bejárata mellett.
Ennyi pénzért vannak sokkal jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!