Mi a véleményetek erről a lakásról?
Köszi a válaszokat!
168 millió forint a 80m2.
Nekem maga a lakás formája nagyon tetszik, a 2 ajtós + háló is…
+ Az anyaghasználat is.
Szeretem a klasszikus fa ajtókat is, de emellett a sok arany mellett, szerintem még közönségesebb lenne ha olyanok lennének…
Egyedül tényleg ez a mértékű giccs az ami nagyon nagyon taszító.
Én nem azt mondanám, hogy cigányos, az más…
Szerintem is olyan mintha valami luxus prostiknak tervezték volna.
Nagyon nehéz lenne ebben elképzelni egy férfit.
Amúgy azt gondolnátok, hogy ennyi pénzért sok jobb van, de ami felújított és korszerű lakás, abból ezen a környéken láttam olyat is ami 2* ennyibe került, pedig alig volt nagyobb… Mondjuk az legalább visszafogott volt.
Konkrétan minden hirdetést megnéztem ami fent van az interneten és ebben az árban, ebben a kerületben, még ez volt az egyik legjobb… Nem hiszem el, hogy ennyi pénzért nem találok olyan lakást amire azt tudom mondani, hogy “na ez tökéletes”.
80 m2-ért 168 millió ???!! Iszonyú drága, Budapest vagy sem, nekem sehol nem érné meg ilyen ár-érték arány, nagyon max. a fele!
Amíg nem írtad az árát és méretét, csak a képeket láttam, nekem akkor sem jött be, nem rossz, de nem az én stílusom, persze mindenki saját ízlése, ez csupán az én véleményem!
Túl domináns az arany, ami nekem nagyon giccses, ráadásul igaz hogy modern lakás, de a falak stílusa olyan régies, mint egy kastélyban. Számomra a bútorok sem annyira komfortos stílusúak, hogy otthon érezzem magam, maradéktalanul egyedül a padló tetszik, semmi más.
Igaz hogy egy lakásban az eklektikus stílust szeretem (klasszikus + modern együtt), de ezt akkor sem tudnám elképzelni álmaim otthonának!
#14.
Értékelem a válaszodat és nagyrészt egyet is értél vele…
Az igaz, hogy ez a lakás valamivel drágább az átlagnál, de amúgy az V. kerben a nagypolgári lakások majdnem ennyibe kerülnek.
Van sokkal drágább is.
A feléért, konkrétan nem találsz.
Még amúgy ezt is néztem:
Ezzel az a bajom, hogy 93m2 nekem már túl nagy. A 186 millió forint nem elhanyagolható mértékben több mint a 168M… Illetve sajnos nem a legfelső emeleten van.
Én nem szeretném ha laknának felettem…
Viszont van erkély, ami pozitívum.
Tetszik, hogy jóval visszafogottabb, viszont valahogy egy kicsit lehangoló, nem?
Első ránézésre nem tűnik fel, de hogyha abba gondolok bele, hogy hosszúidőt töltök benne, akkor már nem tűnik olyan otthonosnak.
Igen valahogy ez is kicsit logikátlan lakás. Miért a sok üvegajtó, üvegfal, mikor az ember vágyik az intimitásra. És tök bena hogy a szoba közepén van az ágy, mert nem tudta normálisan elhelyezni a szekrényeket. Az előszoba meg egyben van a konyhával? Üdítő lehet a cipőket bámulni főzés közben.
Tényleg kicsit rideg, de fel lehet ezt dobni bútorokkal, textilekkel.
Amit linkeltél most, az már túl túl minimalista nekem.
De a berendezésen változtathatsz, vehetsz saját stílusodhoz illő bútorokat. Viszont az engem is zavarna, hogy ahogy belépek a lakásba, rögtön a konyhában vagyok.
Nem jó az elosztása ennek sem.
Szerintem még úgy is jobban járnál, ha olyan lakást vennél, amit te magad újíttatsz fel.
“Igen valahogy ez is kicsit logikátlan lakás.”
Ahogy mondod!
És komolyan mondom, hogy nem találtam olyat a pesti oldalon, amivel szinte maradéktalanul meg tudnék elégedni…
Pedig itthon ez már abszolút a “luxus” kategória és én ha már ennyi pénzt kiadok egy lakásért akkor azt akarom, hogy az úgy élhető legyen számomra, ahogy van.
Nem akarok felújítással, komolyabb átrendezéssel bajlódni… Egyrészt azért sem, mert az amúgy is magas kiadást nem szeretném tovább növelni (sokkal nagyobbra nem is tudnám), másrészt -és ez a fontosabb-, az plusz idő és energia.
Régebben rengeteget költöztem és utálom a költözéssel járó procedúrákat…
Ha Londonban vagy Párizsban meghirdetett luxus, vagy nagypolgári lakásokat nézegetek, akkor az ilyen oldalakon lépten-nyomon “tökéletes” lakásokba botlok amiket azonnal el tudnék fogadni… Csak ugye nem ott akarok élni, meg azok értelemszerűen jóval drágábbak is.
“Szerintem még úgy is jobban járnál, ha olyan lakást vennél, amit te magad újíttatsz fel.”
Lehetséges, csak az a baj hogy nekem nincs ehhez érzékem, kreativitásom, tehetségem… Kicsiben már próbálkoztam ilyennel, egy 32 négyzetméteres lakásnál, de nagyon sok energiát ki vett belőlem.
Na meg egy ténylegesen jó belsőépítész munkája nagyon drága. Persze viccnek tűnhet, hogy mennyiért nézek lakást és akkor erre meg sajnálnám a pénzt, de tényleg nagyon nagyon drága, ha hitelesek erről azok az infók amiket találtam… Meg például az első, a kérdés leírásában linkelt lakást azt egy “neves” belsőépítész tervezte, aztán mégsem tetszett itt jóformán senkinek sem.
Egyébként 150-190 (de inkább 180) millió között meghirdetett, 70-100m2 közötti pesti (és nem budai) lakást nyugodtan linkelhettek Ti is… Ha van olyan amit tényleg jónak tartotok.
Nagy eséllyel már láttam, de kiváncsi vagyok hogy másoknak mi tetszik, tekintve -többször már nem írom le, nyugi-, hogy én egy olyat sem találtam ami tényleg tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!