Mi a véleményetek erről a lakásról?
Nem tudom, nekem kicsit sok. Megy a glam stílus, mindenhol arany-márvány (koppincs?) van, de közben az ajtó, nyílászárók műanyagból vannak (tudom, ma már lehetetlen kb. olyan szakembert találni, aki igazi fával dolgozik, de szerintem így kicsit gagyi).
A konyha sem tetszik, lényegében a folyosóra lett kitéve a munkapult, főzőlap és mosogató. Nekem ez így se nem kényelmes nem lenne, se nem praktikus.
A "dunai panoráma" pedig számomra nem ezt jelenti.
Ha jó áron lenne, kiadásra megvenném, de ilyen lakásba nem költöznék be.
Nyilván elfogadnám, de átfesteném, kicserélném amit olcsón ki lehet.
Nagyon közönséges ízlése van a belsőépítésznek, ez ilyen dubaji prostituált stílus.
A műanyag ajtóra én is háklis vagyok, ha pénzem engedné, azt is kicserélném. A dunai panorámát meg tényleg nem kellett volna beleírni. Mindezzel együtt persze jó kis kecó, csak kell rá költeni, hogy ízléses legyen.
Laza 1,2 millás bérleti díja van.. :D
Hát ne haragudj, ennyi pénzért lehet különb lakást is bérelni, normális panorámával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!