Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lakásról?

Figyelt kérdés
[link]

2022. márc. 6. 02:00
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Kicsit túl sok az aranyozás, emellett engem zavarna, hogy a konyha nincs fizikailag leválasztva (kb. a folyosón van), és az egyik szoba is átmászkálós a másik felé. A „csodás dunai panoráma” meg szvsz nem ezt jelenti. De ezt leszámítva szép, és igen jó helyen van.
2022. márc. 6. 04:30
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, a konyharész nekem se tetszik, hogy a folyosón van.
2022. márc. 6. 05:08
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak az 1-est tudnám ismételni. Erőltetett kastélyfeeling egy egyébként rossz elrendezésű lakásban.
2022. márc. 6. 07:22
 4/30 anonim ***** válasza:
83%
Cigányos
2022. márc. 6. 07:27
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsiságból: mennyibe kerül? Ezt nem láttam az oldalon.
2022. márc. 6. 09:32
 6/30 anonim válasza:
100%

Nem tudom, nekem kicsit sok. Megy a glam stílus, mindenhol arany-márvány (koppincs?) van, de közben az ajtó, nyílászárók műanyagból vannak (tudom, ma már lehetetlen kb. olyan szakembert találni, aki igazi fával dolgozik, de szerintem így kicsit gagyi).

A konyha sem tetszik, lényegében a folyosóra lett kitéve a munkapult, főzőlap és mosogató. Nekem ez így se nem kényelmes nem lenne, se nem praktikus.

A "dunai panoráma" pedig számomra nem ezt jelenti.

Ha jó áron lenne, kiadásra megvenném, de ilyen lakásba nem költöznék be.

2022. márc. 6. 10:53
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Rájöttem, mi zavar még: a bejárat melletti szobánál fura, hogy ilyen kicsi helyiségben 2 ajtó egymással szemközt van, olyan „folyosón alvás” hangulatot ad az egésznek. Némi faltöréssel (a szoba bejárat melletti sarkánál) meg lehetne talán csinálni, hogy ehhez a másik fürdőszoba tartozzon, a másikhoz meg ezé, akkor jobb lenne.
2022. márc. 6. 11:14
 8/30 anonim ***** válasza:
82%

Nyilván elfogadnám, de átfesteném, kicserélném amit olcsón ki lehet.

Nagyon közönséges ízlése van a belsőépítésznek, ez ilyen dubaji prostituált stílus.

A műanyag ajtóra én is háklis vagyok, ha pénzem engedné, azt is kicserélném. A dunai panorámát meg tényleg nem kellett volna beleírni. Mindezzel együtt persze jó kis kecó, csak kell rá költeni, hogy ízléses legyen.

2022. márc. 6. 12:47
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik. Mint egy kórterem, itt mindent lehet, csak élni nem. Nem otthonos, kényelmetlen, túl sok a fehér, az aranyozás mennyisége meg nevetséges. Ez inkább egy katalógus szoba, mint igazi otthon.
2022. márc. 6. 13:09
 10/30 anonim válasza:
100%

Laza 1,2 millás bérleti díja van.. :D

Hát ne haragudj, ennyi pénzért lehet különb lakást is bérelni, normális panorámával.

2022. márc. 6. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!