Neked csak Laci kérdése:
2 méteres szürke kanapét milyen párnával dobjak fel?
Figyelt kérdés
Láttam egyszínű, mintás, négyzet, hosszúkás, horgolt, kötött stb. díszpárnákat, és elképzelésem sincs, hogy honnan induljak el, de eléggé ki akarum emelni, mert az egész helység elég unalmas. A méret és darabszám is kérdés. A szobában fenyő bútorok, parketta, fehér fal és szürke polc is van.2022. febr. 17. 02:53
1/5 anonim válasza:
Ami neked tetszik. Modern vagy régies. Erős színű vagy pasztell. Bármi megy hozzá.
Pl. A horgolt az hippi, laza, érzelmes 'életérzést' közvetít. Vagy egy hímzett azt fejezheti ki, hogy értékeled a kézimunkát, minőséget, egyedit és szereted, ha a tárgyaknak története van. Vagy ha valami különleges textúrájú vagy 'high tech' fényeset választasz, akkor az inkább rendszerető, minimál hatás. Vagy választhatsz feliratosat, vicceset, ha te egy nyitott, közvetlen ember vagy. Stb.
Színekben mindegy, ha csak ennyi van a szobában. Egyébként érdemes a meglevő más textilekkel (pl. függöny, szőnyeg) vagy képekkel összehangolni.
2/5 anonim válasza:
Forma meg méret meg attól függ, mert használod. Ha a derekad mögé, legyen nagyobb. Ha a nyakadhoz, akkor hosszú vagy hengeres. Ha kispárnának, mert belsőleg a tévé előtt, akkor legyrn egy kicsi és mindenképp mosható, na meg pl. egy kötött vagy flitteres elég fura nyomot hagy az ember arcán :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat! A funkció: dekoráció. Ezért 40cm-es laposabb párnákat fogok venni.
2022. febr. 17. 14:40
5/5 anonim válasza:
Nekem az előző kanapém szintén szürke volt, ugyanígy 40x40 cm párnákkal. Ugyanazok a színek mutatnak jól, amik szürke ruhával. Zöld, sárga, pink. De szerintem szinte minden szín jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!