Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nagyon ridegnek hat egy...

Nagyon ridegnek hat egy szürke kővel lerakott előszoba?

Figyelt kérdés

Fal fehér, bútorok, kiegészítők tölgy színűek és viszonylag világos a közlekedő rész, elég tágas is.

Mivel lehetne még "melegebbé" tenni?

2021. jún. 15. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szőnyeggel.
2021. jún. 15. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most kifejezetten divat a szürke padló - persze kérdés, hogy milyen árnyalat... Meg persze az is, hogy ez az újfajta "mosott" dizájn, vgy valami régi betonlap...
2021. jún. 15. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is tetszettek az olyan szobák, ahol van egy kis ridegség, de aztán a kiegészítőkkel pedig hangsúlyozva van. Most ennek a mondatomnak nem tudom mennyi értelme volt. :D Szóval igen, szőnyeg, akkor esetleg növény, ha esetleg van egy pad/kanapé vagy bármi, akár csak egy szék, akkor arra díszpárna (a díszpárnák szerintem csodákra képesek, olyan hangulatossá tudnak tenni egy szobát). Most mivel előszobáról van szó, ezért valószínűleg nincs ablaka, vagyis sokszor az előszobák úgy vannak, hogy nincs ablaka, de ha van, akkor a függönyök is sokat segítenek. De igen, szerintem a szőnyeg és a növények azok, amik sokat dobnának rajta. Esetleg a falakra néhány kép.
2021. jún. 15. 13:29
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen a falra mindenképpen fa színű képkeret fog kerülni egy két kisebb polc.

Növény eszembe sem jutott pedig még mű növényből is vannak egész jók Ikeaban...

2021. jún. 15. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a szürke kő, egyébként is most divat is szerencsére, mert a szürke korszakomat élem, így kapóra jön.:)

Nálam is az előszobában fehér a fal és szürke a kő.

4 m hosszú és 2 m széles, 6 ajtó nyílik róla, így nagyon nem lehetett variálni. Van az egyik falon egy 6 fogasos, tükrös előszobafal, szemben vele egy padka leülni cipőhúzáshoz és az egyetlen 2 m-es falon, amin nincs ajtó és szemben van a bejárattal egy 60 cm magas szicíliai vörösréz padlóváza, benne az évszaknak megfelelő szárazvirág kompozícióval, amit virágkötő állított össze és amiben évszakonként cserélgetem a virágokat. Efölött van egy nagy méretű festmény, egy olaszországi utcaképet ábrázol, 2 spottal megvilágítva.

Ennyi az egész, télen egy acélkék futószőnyeg van feltéve.

2021. jún. 15. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem úgyis tele lesz minden színnel a kabátok, cipők, táskák, esetleges rollerek/biciklik jóvoltából. Szőnyeget nehéz takarítani egy előszobában. Egy szép kép vagy praktikusabban tükör jól jöhet, az kicsit ablak érzetet kelt.
2021. jún. 15. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem rideg. Legalábbis én nem érzem annak. Nálunk is szürke, márványos hatású járólap van lerakva az egész földszinten egybefüggően. Amíg nem költöztünk be és kongott a ház, addig nagyon rideg volt ez tény, el is keseredtem hogy úristen, hát mi nem ezt a kriptaszerű házat vettük meg (lakottan néztük meg), de aztán ahogy becuccoltunk, egyre barátságosabb lett. Képek a falra, színes, de színekben harmonizáló dekoráció és esetleg 1-2 növény.
2021. jún. 15. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!