Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ilyen tál hogy mutatna az...

Ilyen tál hogy mutatna az előszoba szekrényen?

Figyelt kérdés

A tál

[link]

És a szekrény ilyesmi:

[link]

Főleg kulcsot raknék bele mikor hazaérek.

2020. dec. 11. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Aranyosan, nem rossz, de semmi extra. Szóval na, nem egy olyan különleges tál, mármint semmi extra, nem lehet vele mellényúlni, mindenhez illik kb.
2020. dec. 11. 23:58
 2/9 anonim válasza:
36%
Előzővel egyetértek. Nekem tetszik, egyszerű, letisztult, nőies.
2020. dec. 12. 04:16
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem egy kicsit öreges. De ha neked tetszik akkor nyugodtan.
2020. dec. 12. 07:15
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Ha valódi ólomkristály, akkor szép.
2020. dec. 12. 07:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, biztosan nem az, Ikea 800 forint...:D Attól tartok egy kicsit, hogy ha kulcsok kerülnek bele nagyot szól majd, esetleg el is törik.:D
2020. dec. 12. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én salátás, vagy kompótos tálnak nézném, amit szükségből befogtak kulcstartónak.

Biztos, hogy kerámiát, rezet, fát vagy akár bőrt néznék erre a célra.

2020. dec. 12. 12:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, eredetileg az is az oldalon, de a képeknél találtam ilyet is, ami megtetszett. Nehéz amúgy olyat találni ami megfelelő lenne, mert vagy nem fér oda a tál, mert keskeny a szekrény, vagy ami még odafért volna, egy szép fehér fatál, az meg nagyon beleolvadna, mert fehér a fal és a szekrény is. Szóval megvagyok lőve. :/
2020. dec. 12. 13:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

És ez? Ez fa, természetes erezéssel, de olyan színre fested, amilyenre akarod és összetörni sem fog:

[link]

Vagy ez? Eléggé kicsi, keskeny szekrényen is elfér:

[link]

Ez nagyobb, de drágább, cserébe nem néz ki rosszul:

[link]

Hosszúkás:

[link]

A kompótost mint lehetőséget hagyd utoljára. Annál még egy mutatós műanyag is jobb.

2020. dec. 12. 13:23
 9/9 anonim válasza:
2-es vagyok, megkérdezhetem, miért pontoztatok le?? Meg a többieket is.... a kérdező megkérdezte az ÉN véleményem, nekem tetszik-e. Nos mivel tetszik leírtam.... ezzel mi a bajotok? Tipikus mentalitás, leszólunk bármit amit tudunk. Ennyi örömöd legyen (ezt annak üzenem aki lepontozott, köszi)
2020. dec. 18. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!