Ha a teljes mennyezeten tükröket helyezünk el, világosabbá fogja tenni valamivel a szobát? Nem csak napfény, hanem borongós/abb idő esetén is? Vagy térhatást növel, de világosabbá (még ha ez "szürke világosság" is) nem teszi a helyiséget?
Azzal tisztában vagyok, hogy az ablakokkal szemben elhelyezett tükrök világosítanák inkább a termet, de egyéb okokból ez nem megoldható most.
Kérdés, hogy mennyezeti tükrök (faltól-falig, lehetőleg minél kevesebb "töréssel", vagy hézaggal) képesek-e világosítani a szobát valamelyest?
Nocsak! :O
Miért? o.O
Második: világosságot tükrözni (legyen az napfényes, vagy "szürke világosság"), minél jobban!
Illetve kicsit térérzetet növelni. Én is voltam ilyen helyiségben (de sajnos csak esti fényben), nem tudom mi a zavaró egy három méter belmagasságú hét x nyolcas terem ilyen módon történő vertikális megnagyobbításában.
Hetes, csak ismételni tudom magam:
Én is voltam ilyen helyiségben (de sajnos csak esti fényben), nem tudom mi a zavaró egy három méter belmagasságú hét x nyolcas terem ilyen módon történő vertikális megnagyobbításában.
"És megvagy."
Nem, egyáltalán nem vagy meg, és épp ez a baj. Három méter belmagasság is borzasztóan zavaró, kicsi. Mint egy hobbitlak, legyen bármily világos, képtelenség hosszú távon elviselni.
DE MÉG MINDIG NEM VÁLASZOLT SENKI A KIÍRT KÉRDÉSRE!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!