Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol lehet jo minosegu agyat...

Hol lehet jo minosegu agyat venni? Ahol meg is tudok venni hozza mindent?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 17:27
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
74%

Én Jysk párti vagyok, de kizárólag azért, mert a utcám végében van.

A minőséggel elégedett vagyok, ágykeret tekintetében, viszont a matracaim megérettek a cserére.

2022. febr. 16. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Agyat?
2022. febr. 16. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

IKEA!

MEg tudod venni külön az ágykeretet, a neked legjobban passzoló ágyrácsot, és külön a matracot, fedőmatracot is.

2022. febr. 16. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
a budaörsi yisket nézd meg. Legrosszabb esetben az Ikeában veszel egy ágyat, otthon összerakod, és a yiskben veszel egy matracot..matracban(is)nagyok.
2022. febr. 16. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekünk Jyskből vannak ágykereteink és matracaink, és mi meg vagyunk elégedve velük. De amúgy szerintem mindenhol vannak gyengébb és erősebb ágykeretek, most mindegy, hogy az ember melyik boltban veszi.
2022. febr. 16. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
60%

Kurv*ra kiábrándító, hogy már egy kérdést se lehet normálisan, MAGYARUL leírni!

De az is, hogy fantáziánkat szabadon engedve a "gondolatolvasás csalhatatlan módszerét alkalmazva" válaszolgatunk.

2022. febr. 18. 05:15
 7/9 anonim válasza:
100%
Budapest, Nagy Lajos Király útja: Cardo mintaüzlet. Segítenek mindenben. Nem olcsó, de nem is Ikea és Jysk minőség… Cserébe a fél életed “töltöd benne” és a gerinced is hálás lesz érte.
2022. febr. 18. 05:43
 8/9 semmisemjó ***** válasza:
2022. febr. 18. 09:13
 9/9 Hovawartos András ***** válasza:
6-os! Annyira egyet értek Veled! Ugyan ilyen az "ideadod" helyett is az "odaadod" használata, a hányinger elfog olyankor, amikor meg kérdezik így tőlem: -Odaadod?
2022. febr. 18. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!