A fenton spb 10 600 wattos hangfal 35 ezer forint akciosan. Vajon megéri megvenni. Nem számítok durva minosegre de hangos es hazibulikra jó? . Es ha megveszem kell e hozzá kulon venni erositot es ha igen milyet es honnan?
Le mertem volna fogadni... :D
Bár liket nem tettél be, de biztos voltam benne, hogy valami electronic-star álatal forglalmazott szemét, amiről kérdezel... és igen, tényleg az.
Az szép, hogy lejátszik USB-eől, SD-kártyáról, van két mikrofonbemete... de ennyiért ez csak a legalja minőség lehet.
A paraméterei viszont viccesek. 600W aha, cseles. Szerintem ez a típusszám része, mint sok kínai gagyi led lámpánál is... Érdemes megnézni a hátoldalát. Teljesítményfelvétel 150VA. Számoljunk veszteséggel is, máris csak a kétharmada a valós, amit lead, vagyis 100W. Mivel két hangdoboz van, ez a motyó bizony csak 2x50W legfeljebb.
Az érzékenysége még viccesebb: 123 dB
Ez azt jelentené, ha igaz lenne, hogy a hangdobozok 1W teljesítménnyel meghajtva 1 méter távolságból 123 dB hangnyomást produkálnak.
Ehhez képest itt a valóság:
Egy normális, minőségi hangdoboz hatásfoka valahol 90-110dB között van, egy nagyon jó, nagy drága esetleg kicsit feljebb.
Egyszóval: felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!