Mennyire jo otlet ujra huvelyeztetni 1 Riga hengert es csinaltatni hozza 1 jo minosegu dugot?
Figyelt kérdés
Most kaptam apamtol 1 romot es felujitanam. Utana olvastam es sokan monfjak hogy rossz anyagbol keszultek besul stb. Nos azon tortem az agyam hogy az eredetit meghagyom, szerzek egy bontott rosszat es megcsinaltatom jo minosegure. Igy lenne egy jo kompresszios hengerem plusz 1 eros szinten jominosegu dugom. Csapagyakat kicserelnem persze es a tugorgoket is. Esetleg ha kell csinaltatok hajtokart.2014. okt. 25. 00:19
1/4 anonim válasza:
Az enyém is beállt, rengeteget kínlódtam vele, de reménytelen.
Hallgass rám,hagyd a fenébe, mrt csak viszi a pénzt...
Sajnos értelmetlen javítani...
Sokat költöttem rá, aztán kuka lett...
2/4 anonim válasza:
Szerintem tök poén,én biztos megcsinálnám.
Ha lecseréled az orosz fost valami jó minőségre,akkor az eredmény sem lesz rossz,ebben biztosvagyok.
3/4 anonim válasza:
A rigában minden rosszul sikerült. A lánc volt a legszarabb, nyúlott mint a gumi. Aztán a csapágyak.Jól megcsinálni, hogy menjen is, igen nagy kaland. Igaz meg fogják bámulni, hogy ez megy?
Készülj fel más cserére is, példul lánckerekek, lánc, porlasztó.
4/4 A kérdező kommentje:
Hat azert nem akarok 1 membranos 7 felomlos tervezett rezonatoros top fuelt epiteni :D milyen karbi jo ra? Simson?
2014. okt. 25. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!