Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Komódban miket tárolnak?

Komódban miket tárolnak?

Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 21:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Elmondjam, mi van a miénkben? Ékszerek, hivatalos papírok, 2 pokróc, emlékek utazásokról, kézműveskedéshez alapanyagok, hajszárító, vasaló, FFP maszkok, gyertyák, gyufa, munkahelyi dolgaim, gyógyszerek, ajándékzacskók és csomagolópapírok -dióhéjban.
2022. febr. 8. 21:41
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi.

Akkor nemcsak ruha tárolására használjatok ti sem. Anyós meglátogatott és nem értette, hogy hogy-hogy nemcsak ruha van a komódunkban.

2022. febr. 8. 21:47
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
:) Hát az nálunk is a ruhásszekrényben van a hálóban. A komód meg a nappaliban áll.
2022. febr. 8. 21:49
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk is ruhanemű van a komódban.
2022. febr. 8. 22:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Hogyan pakoltok a komódotokban, hogy rend legyen benne és könnyű legyen ki-be is tenni a dolgokat?
2022. febr. 8. 22:06
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
én szeretem a komódokat.. most bútoroztunk be egy új lakást és megszámoltam, 19 komódot vettünk bele, részben újonnan, részben használtan. Ezeknek egy jelentős része a beépített tetőtérbe került a rézsútos falak mellé. mindenfélét lehet bennük tárolni.
2022. febr. 8. 22:09
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Belső elválasztókat tettünk be és dobozokat.
2022. febr. 8. 22:09
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

Én meg anyósodat nem értem, kérdező! Egy komód nem csak ruha tárolására való, bármi lehet benne, kifejezetten csak ruhák tárolására inkább a gardróbszekrény való!

2 komódunk van, a kisebbikben zoknik, szájmaszkok, és anyám fehérneműi vannak. A nagyobbik mindenes: manikűrös doboz, golyóstoll, ceruzaelem, cellux, tűzőgép, zseblámpa, bevásárlószatyrok, társasjátékok, hivatalos papírok.

Az ilyen dolgokat akkor hol tárolja anyósod?

2022. febr. 8. 23:20
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
A kacattárolás nem szakszerű használata a komódnak, ennyi erővel szemetest is lehetne tenni beléjük. Kérdező, a gardrób ruhák tárolására való!
2022. febr. 8. 23:55
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, hol van. Az előszobai a kacattartó, mérőszalagtól a rágóig minden van benne, aljában karácsonyfadíszek. Tetején vannak a csekkek, levelek, meg egy tál a kulcsoknak. Volt a szobában is régebben, abban, mint egy kis szekrényben, ruhák voltak.
2022. febr. 9. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!