Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miket lehet rakni leginkább...

Miket lehet rakni leginkább egy négy fiókos komódba?

Figyelt kérdés
Van egy négy fiókos komódom amibe inkább fehérneműk, tankönyvek ( csak mert az íróasztalom mellett van) CD-k, DVD-k, pizsamák. De nem tudom inkább mi lenne legmegfelelőbb egy ilyen szekrénybe amit nem olyan sokszor használok vagy inkább kisebb tárgyak.

2013. jan. 11. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

add nekem, van egy halom vackom, amit bele tudnék tenni :)

könyvet, dvd-t sztem polcra tegyél, átláthatóbb, könnyebben le lehet róla venni ami kell.

komódba én apróbb ruhadarabokat tartok( fehérnemű, sapka, sál, kesztyű, táskák), illetve a mécseseim, műszaki dolgaim (fényképező, elemtöltő, egyéb vackok)

tehát olyat érdemes, amik közt lehet turkálni, és nem baj, ha nem áll katonás rendben.

2013. jan. 11. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez most komolyan problémát jelent számodra, hogy mit rakjál a komódodba?
2013. jan. 13. 03:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen :D
2013. jan. 13. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát az elég nagy fantáziaszegénységre vall, ha ilyenhez is másoktól kell ötletet kérned.
2013. jan. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!