Szerintetek milyen ez a szoba egy tizenéves lánynak?
2022. febr. 1. 01:09
1/11 anonim válasza:
Ha a tizenéves lány akarja, akkor elég egyedi a stílusa (ami egyáltalán nem negatívum), a lényeg, hogy Ő jól érezze magát ott.
2/11 anonim válasza:
Ha neki tetszik akkor nincs vele baj.
Nekem ez túl habos csipkés rózsaszínes. Az első dolgom lenne az ágyat lecserélni, függönyt és ágyneműt venni. Meg néhány új bútort.
3/11 anonim válasza:
Ha csak a képet látom biztos, hogy nem egy tizenéves lány jut az eszembe, inkább egy nagyi. De ha neki ez tetszik...
4/11 anonim válasza:
A bútorok teljesen oké, de én kilátásmániás vagyok, kicsit olyan garázshangulata van így a szobának szerintem.
6/11 anonim válasza:
Szép, aranyos, csak valami székecske kell az ablak alá, hogy ki is tudjon nézni.
7/11 anonim válasza:
Túl kicsi ablakok, régies bútorok és ágyneműk.
Ránézésre nem sok tizenéves érezheti itt jól magát.
8/11 anonim válasza:
Kicsit régimódi. Ettől függetlenül ha neki tetszik, tökéletes. 10 évesen bizotos örültem volna akár hasonlónak is, csak hogy ne kelljen osztozkodni a szobán. Ez szuterén szint egyébként? Vagy miért ilyen pirinyók az ablakok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!