Hogyan értetnéd meg a pároddal, hogy nem jó az új szekrény arra a helyre tenni, ahová akarja?
13.
"Szerintem maga pont ezt akarta mondani!"
Ez a kérdés így elég gyér, nem tudjuk, hogy milyen helyzetről van szó (környezet), leírhatnád pontosan, hogy a párod hová szeretné a szekrényt, és hogy szerinted az ott miért nem jó, anélkül így nehezebb megfelelő tanácsot adni! Opciók, amik eszembe jutnak:
1. Ha fürdőszobába akarja, egy normál szekrény tényleg nem jó oda, a párás-nedves környezet könnyen kikezdi a fát, erre a célra vannak kifejezetten a fürdőszobabútorok, amiknek fa felületét kívül-belül műanyagszerű fényes bevonat védi.
2. Ha esetleg útban van egy ajtónyílásnak, akkor mutasd meg Neki, hogy az ajtók és/vagy a szobaajtó és fiókok hogyan korlátozzák egymást, és a felületükön így fellépő esetleges sérülésveszélyt, vagy esetleg azt, ha sok fényt leárnyékol!
3. Ha pedig Feng Shui, akkor viszont ne haragudj, de a pároddal értek egyet, azon marhaságok egyike, amit csak babonából találtak ki a kínaiak, de semmi hatása vagy értelme! Az ebből fellépő jobb közérzetet (vagy mit) is csak beképzelik maguknak az ezt kedvelő emberek!
Nekem teljesen mindegy úgyhogy belemennék ha ettől lesz boldog.
Csak akkor szólok bele ha fizikai képtelenség és szemléltetem mérőszalaggal, hogy az oda nem fog beférni.
Ha a párod NŐ, akkor sehogy!
Nőkkel szemben felejtsd el a logikát!Az êrzelemmel próbálkozhatsz - kétséges eredménnyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!