Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Melyik szekrényt fejeljem meg?
Szakítottam a barátnőmmel 10 hónap elteltével. Egyrészt nem volt sok időnk egymásra, nem egy helyen lakunk, a munka és egyéb teendők miatt az utóbbi időben, ha 1-2 találkozást össze tudtunk hozni 2 hét alatt. A sok különlét miatt kicsit kihűltek bennem a dolgok.
De aludtam a szakításra egyet, eszembe jutottak az együtt eltöltött közös szép, jó emlékek és rájöttem, hogy nem ez lett volna a megoldás, hanem az, ha együtt vagyunk is valami olyat csinálni, hogy érezzük még mi igenis összetartozunk. Ehelyett ezt a fránya könnyebbik utat választottam. Eddig ez volt az ésszerű, de megbántam megbántam a hétszázát neki.
Nem mehetek vissza hozzá, hát hülyének nézne egyrészt, hogy miért szórakozok vele, ráadásul megmondta, hogy nem szeretne velem beszélgetni egy jó darabig, hiába nem haraggal történt a szétválás, talán még ő sem fogta fel.
Mit csináljak?
Van egy dupla ajtós nagy szekrényem, egy kisebb, amin a tv van, meg esetleg még az íróasztal.............
Mi is hasonlóképpen jártunk a párommal.
Azzal nem veszítesz semmit sztem, ha bepróbálkozol nála megint, h mennyire megbántad stb. Mondjuk én hiszek a tündérmesékben, csinálhatnál vmit, amire nem mondhat nemet! :)
De előtte fejeld ketté a szekrényt. :)
küld el ezt neki :)
de komolyan, szereted ezt a nőt? akarod? tegyél érte!!!
vegyél egy csokor rózsát csengess be hozzá térdelj elé és kérd hogy bocsásson meg, mond hogy hülye voltál és nem tudsz nélküle élni, hogy nem ez lett volna a jó megoldás mert ami elromlott megjavítani kell nem eldobni. ha kidob hát kidob de megpróbáltad visszaszerezni, a lelkiismereted tiszta, de ha most nem próbálod meg talán mindig bánni fogod! annyira nehéz manapság igazi társat találni, ha úgyérzed ő az tegyél meg mindent érte hogy helyrehozd amit elcsesztél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!