Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Melyik szekrényt fejeljem meg?
Szakítottam a barátnőmmel 10 hónap elteltével. Egyrészt nem volt sok időnk egymásra, nem egy helyen lakunk, a munka és egyéb teendők miatt az utóbbi időben, ha 1-2 találkozást össze tudtunk hozni 2 hét alatt. A sok különlét miatt kicsit kihűltek bennem a dolgok.
De aludtam a szakításra egyet, eszembe jutottak az együtt eltöltött közös szép, jó emlékek és rájöttem, hogy nem ez lett volna a megoldás, hanem az, ha együtt vagyunk is valami olyat csinálni, hogy érezzük még mi igenis összetartozunk. Ehelyett ezt a fránya könnyebbik utat választottam. Eddig ez volt az ésszerű, de megbántam megbántam a hétszázát neki.
Nem mehetek vissza hozzá, hát hülyének nézne egyrészt, hogy miért szórakozok vele, ráadásul megmondta, hogy nem szeretne velem beszélgetni egy jó darabig, hiába nem haraggal történt a szétválás, talán még ő sem fogta fel.
Mit csináljak?
Van egy dupla ajtós nagy szekrényem, egy kisebb, amin a tv van, meg esetleg még az íróasztal.............
Én is pont ugyan ezt csináltam, ugyan ezt éreztem, de az én esetemben valami bájgúnár _azonnal_ ráhajtott, virágot vitt, kéz a kézben jártak. 2 hét alatt teljesen leépültem. Utána összeszedtem magam, kértem egy órát tőle, kocsival elmentünk egy szebb helyre, és ott kb elmondtam amit leírtál, mélyen a szemébe nézve, bevallottam hogy hülye voltam. Vonakodott de adott második esélyt.
2 hét telt el és ugyan azt éreztem mint a szakítás előtt, hogy ez nem kell nekem.. na majd most okos leszek, megjavítom én ezt.
1 hónapig törtem magam, mindent megtettem, ez tetszett a barátnőmnek de persze ő semmire nem volt hajlandó, mert most én bizonyítsak. Na ekkor lett tele a búrám, szakítottunk, megint pokoli volt de most már túl is vagyok rajta valahogy :)
Nem az igazi de bízni kell hogy jobb lesz és hátha :)
Ha igazán szereted keresd meg és őszintén mond el Neki az érzéseidet!Lehet elsőre ridegen és elutasítóan fog viselkedni.De ne add fel.Csak akkor veszíthetsz ha nem lépsz.
43F
Idáig gondolkodtam, szeretett engem én is őt, ezt jól elbaltáztam. Szereti a virágokat, tudom mi is a kedvence, elé fogok állni határozottan. Nem is tudom mit mondhatnék még nektek.
Köszönöm a segítséget, a biztatást, hálás vagyok érte.
Szurkoljatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!