Igazán nagy, nehéz embernek (200cm, 240kg) tudtok ajánlani valami forgószéket?
Az ár igazából nem szempont, inkább az, hogy elbírjon. Kerekes is lehet, vagy akár fix, ami egy pontra letéve elfordul.
Chairman márkát már néztem, ott csak a bőr nem tetszik, mert bele izzadnék.
Eddig a legmasszívabb amit láttam csak 220-230 kilóig volt hitelesítve.
Steelcase leap plus.
Amivel még gond lehet az ára és a szélessége.
200 kilós kolléga súrolta a karfákat amikor beleült.
A magasság és súly együttese nekem keveset mond a méretekhez, a saját méreted (szélesség, derékbőség) alapján Neked kell eldönteni, mekkora lenne az ideális! Terhelhetőségben pedig ahogy néztem, az általános tucatgyártásban lévő irodaszékek közül a legmasszívabbak valóban max. 250 kg-ig vannak tervezve (hitelesítve), tehát éppen határon belül vagy! Jelenleg csak 1 ilyet találtam, de egyrészt textilbőr, ami a legpocsékabb kárpit, másrészt iszonyú drága:
Gamer székből meg most még ekkora teherbírásút se találtam! Ne értsd félre, nem bántásból mondom, de ha valamennyit lejjebb tudnál adni a súlyodból, sokkal könnyebb lenne a dolog: a "Big Vencouver" szék 235 kg-ig van tervezve, és már 73 ezerért kapható, ráadásul 2 féle kárpittal (szövet vagy műbőr) és 7 féle színben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!