Hol kaphatok jó minőségű, extra széles ülőfelületű, nagy teherbírású irodai/forgószéket otthoni felhasználásra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kicsit megszaladtak a karanténkilók aztán szükségem lenne egy új gurulós székre amin el is férek rendesen. Elsősorban azoknak szól a kérdés, akik hasonlóan nagy testsúlyúak és vásároltak már ilyesmit maguknak. Szempont lenne a nagy teherbírás és a széles ülőfelület is.
Egyébként 150 kg vagyok, 171 cm magas, 22 éves és férfi. Gondolom ennek megfelelően kicsit fölé kéne lőni az ideális teherbírást, mondjuk 160-170 kilóra?
Köszönöm mindenkinek a segítséget ^^
2021. márc. 23. 16:49
1/5 alletta válasza:
talán a média mark-nál próbáld meg.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Én az első linken lévőt rendelném meg, mert szélesebb a szék.
5/5 anonim válasza:
Sok sikert a szék hajkurászáshoz. Nekem szerencsére a munkahelyemről sikerült szereznem egyet de amúgy ugyanebben a csónakban evezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!