Hogyan szállítják ki a forgószékeket?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy forgószéket az EMAGról mert a vírus miatt nem szabad elmennem az ilyen helyekre.De nem tudom, hogy úgy szállítják, hogy neked kell összeszerelni és egy dobozban?Vagy hogy?Elnézést de még sosem rendeltem ilyesmit2021. márc. 31. 09:06
1/6 anonim válasza:
Túl nagy készre szerelve egy ekkora bútor, biztos hogy darabokban lesz. Külön az ülőrész, a háttámla, a gázrugó, meg a talprész. Ugyanaz mint a lapra szerelt bútor, hogy megkapod a darabokat, meg hozzá van csomagolva a csavar és imbuszkulcs is. Tehát mindent megkapsz, nem lesz szükséged saját szerszámokra, viszont neked kell összerakni.
2/6 anonim válasza:
Lehet így is, úgy is. Mindkét verzióval találkoztam már, bár éppen az Emagról még sosem rendeltem. Rá kell kérdezni a boltnál vagy eladónál.
4/6 anonim válasza:
Szinten minden esetben darabokban fogod megkapni a széket egy dobozban:
- láb,
- kerekek,
- teleszkóp,
- szabályozó egység,
- ülő rész,
- háttámla,
- két karfa egyben, vagy ha esetleg speckó párna van rá, akkor 2 részben,
- és az összeszereléshez szükséges csavarok + imbuszkulcs.
5/6 anonim válasza:
Darabokban. Neked kell összeilleszteni de nem nehéz. Én is netről rendeltem
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg darabokban. Nekem, bár ugyan nem emagos rendelés, ha jól emlékszem négy darabban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!