Ilyen panelom van:
Én kiraktam a mosógépet a fürdő melletti folyosóvégre ahol korábban beépített szekrény volt. Ha oda jutok akkor elé építek egy nyitott lamellás ajtót és rakok felé polcos szekrényt.
Nagyon máshol nem volt neki hely, a fürdő rohadt zsúfolt ha bent van még a mosógép is, a konyhám meg inkább főzőfülke.
Nehézkesen.
Amúgy a fürdő és a nagyszoba felől is van ajtó.
Mindkettő úgy, hogy lehetőleg egyik szobát se lehessen értelmesen bútorozni.
Tudom :) A mi házunkban is van ilyen lakás.
Bocsi, de nem tudtam kihagyni, hogy hibásan van az alaprajz.
Véleményt is lehet alkotni?
Ha egy mód van rá, én soha be nem vinném a mosatlant a konyhába (ahol egyébként az étkezést/főzést intézed). Értsd jól! Ha máshová nem fér el a mosógép, csak a konyhába, akkor ez van... de egyébként ha máshol is elfér akkor legyen ott. A fürdő számomra azért evidens, hogy ott, ha elfér, mert a szennyestartó kosarat is ált. mindenki a fürdőben helyezi el, hacsak nem a szuterénba teszed a mosógépet és csinálsz egy szennyesledobót...
De miért nem?
A szennyestartó kosár szerintem egy külön téma, hiszen az nem egy fixen rögzített pont a lakásban, lehet a gardróbban, szobában, hálóban, fürdőben is tárolni.
Nyilván a fürdőben az egyik legpraktikusabb, mert ott öltözik le-fel az ember.
Ettől még a mosás folyamata lehet bárhol a lakásban, én szerintem pont ugyanannyira nem illik egy szép fürdőszobába a mosógép mint egy szép konyhába :D
Nyilván a legjobb ha van egy háztartási helyiség ahol minden elfér és nincs szem előtt. Átlag ember meg azzal gazdálkodik ami van én ezért is raktam ki szekrénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!