Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Otthonotokban hol van a mosógép?

Otthonotokban hol van a mosógép?

Figyelt kérdés

2021. dec. 21. 16:51
A kérdező szavazást indított:
fürdőszobában
konyhában
nappaliban, ami nem amerikai konyhás
külön helyiségben ("mosókonyha", tároló stb.)
egyéb
90 szavazat
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Aki az egyébre szavaz, az írja le, legyen szíves, hogy hol.
2021. dec. 21. 16:59
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Amerikai konyhás nappaliban.
2021. dec. 21. 18:08
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Konyha
2021. dec. 21. 18:51
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyéb. Háztartási helyiségben, ott a hőszivattyú beltérije, hmv tartály, háztartási tisztítószerek, szerszámok, 2 mosógép (az egyik egy noname, a munkámból kifolyólag extrém retkes cuccokat mossuk abban), szárítógép.
2021. dec. 21. 19:13
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen panelom van:

[link]

Én kiraktam a mosógépet a fürdő melletti folyosóvégre ahol korábban beépített szekrény volt. Ha oda jutok akkor elé építek egy nyitott lamellás ajtót és rakok felé polcos szekrényt.

Nagyon máshol nem volt neki hely, a fürdő rohadt zsúfolt ha bent van még a mosógép is, a konyhám meg inkább főzőfülke.

2021. dec. 21. 21:45
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez az alaprajz. A kisszobába hogyan lehet bejutni?
2021. dec. 21. 21:49
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehézkesen.

Amúgy a fürdő és a nagyszoba felől is van ajtó.

Mindkettő úgy, hogy lehetőleg egyik szobát se lehessen értelmesen bútorozni.

2021. dec. 21. 21:54
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudom :) A mi házunkban is van ilyen lakás.

Bocsi, de nem tudtam kihagyni, hogy hibásan van az alaprajz.

2021. dec. 21. 22:37
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Véleményt is lehet alkotni?

Ha egy mód van rá, én soha be nem vinném a mosatlant a konyhába (ahol egyébként az étkezést/főzést intézed). Értsd jól! Ha máshová nem fér el a mosógép, csak a konyhába, akkor ez van... de egyébként ha máshol is elfér akkor legyen ott. A fürdő számomra azért evidens, hogy ott, ha elfér, mert a szennyestartó kosarat is ált. mindenki a fürdőben helyezi el, hacsak nem a szuterénba teszed a mosógépet és csinálsz egy szennyesledobót...

2021. dec. 22. 07:54
 10/19 anonim ***** válasza:

De miért nem?

A szennyestartó kosár szerintem egy külön téma, hiszen az nem egy fixen rögzített pont a lakásban, lehet a gardróbban, szobában, hálóban, fürdőben is tárolni.

Nyilván a fürdőben az egyik legpraktikusabb, mert ott öltözik le-fel az ember.

Ettől még a mosás folyamata lehet bárhol a lakásban, én szerintem pont ugyanannyira nem illik egy szép fürdőszobába a mosógép mint egy szép konyhába :D

Nyilván a legjobb ha van egy háztartási helyiség ahol minden elfér és nincs szem előtt. Átlag ember meg azzal gazdálkodik ami van én ezért is raktam ki szekrénybe.

2021. dec. 22. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!