Mennyibe kerülne most egy ablakcsere? (műanyag ablak és beszerelés)
Persze nem most lenne hanem jövő tavasszal várhatóan.
De jelenleg mennyibe kerülne egy ilyen hogy az ablakot kicserélni műanyag ablakra szakemberrel ( egy szobában)
Egy darab ablak? Szerintem úgy 150e körül... Háromrétegű, modern műanyag ablak. Faablak esetén akár a duplája is lehet...
nézd meg pl. itt: ablaknet.hu
Ez nem a legolcsóbb kategória, de szereléssel együtt vállalják.
Viszont erre még rájön a takarólécek, párkány, stb. ára.
Tehát a szerelés a régi ablak kiszedését, az új ablak beállítását, a rések purhabozását tartalmazza kábé...
folytatom...
itt egy átlagos méretű kétszárnyú ablak:
És erre jön rá a fent leírt beszerelés. plusz a kellékek.
Valami olcsóbb nincs?
Úgy látom hogy ez elég széles ablak, nem férne ide.
Az ilyen műanyag ablakok egyáltalán nem szelelnek?
Mert azért is akarom kicserélni mert ez a régi, rossz ablakom szelel, főleg ha hideg van vagy és fúj a szél.
4: akkor keress rá ilyen méretre! Csak példaként tettem be ezt, a google ezt dobta ki elsőre....
Bármilyen méretet legyártanak, akár 89,5 x 169,25 cm-eset is....
Nem szelelnek! Sőt, annyira jól szigetelnek, hogy érdemes párkányszellőzőt beépíttetni, mert a lakásod penészedni fog. Ui. a régi ablak mellett volt egy "természetes" szellőzés - ennél meg nulla szellőzés van zárt ablak mellett.
kTessék, itt egy kisebb....
De ismétlem: ha speciális méretű az ablaknyílásod, BÁRMILYEN méretet legyártanak neked... Persze nem a bauhaus-nál, hanem ablakos cégeknél....
Hát az nem jó a penészedés...
Hát én kezdem meg gondolni magam, ez a penészedés nem hangzik jól.
Ez a ház meg egyébként is hajlamos a penészedésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!