Ablakot szeretnék cserélni, nem gond, ha télen kerül rá sor?
Figyelt kérdés
Decemberben lesz rá pénzünk és muszáj lenne, mert a gyerekszobában rossz az ablak, befúj a hideg. Télen is lehet? Gondolok itt arra, hogy a purhab nem fagy-e meg, vagy ilyesmi? Nem értek hozzá. Köszönöm a válaszokat!2012. okt. 28. 06:58
1/9 anonim válasza:
Lehet, csak arra vigyázzatok, hogy ki ne dőljön a fal.
Csere előtt mindenféleképpen végezzetek el egy rituálét a volt ablak megboldogulásáért.
2/9 anonim válasza:
nekunk is februarban csereltek, es semmi gond nem volt vele. Inkabb, mint egesz telen menjen a gyerekhez a hideg. Amugy nagyon hamar kicserelik, a szoba se erkezett kihulni. Nagyon sokat lehet igy sporolni, hogy nem megy el a sok meleg.
3/9 anonim válasza:
Nekünk is télen cseréltek, pár éve karácsony előtt.
Le volt beszélve minden,három munkás jött,kb fél óra alatt kész volt az egész, tehát még csak ki sem hűlt nagyon a lakás. Azóta is minden rendben vele.
4/9 anonim válasza:
Nagyon gyorsak, reggel jönnek délre vége, de úgy, hogy a párkányozás, takarólécezés, elhordják a régi ablakot, meg a szemetet, meg ilyenek is kész, szóval nem az, hogy reggeltől délig nincs bent ablak.
5/9 anonim válasza:
Nem gond, mi is dec. elején csináltattuk. Bár annyi szerencsénk volt, hogy akkor igazán szép, napos idő volt. Gyorsan végeznek az ablakokkal. Nálunk a kőművesek voltak iszonyú bénák és lassan dolgoztak.
7/9 Bence_ válasza:
Van olyan pur hab ami -10-ig használható.
Ahogy a többiek írták, simán megcsinálják. Pár óra.
8/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy nem tart sokáig, csak ezt nem tudtam. Most már tudom, köszönöm a válaszokat! A rituálét sem felejtem el :)
2012. okt. 29. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!