Helyszíntől függ.
Utálom, ha agyonzsúfolt, kicsi és sötét, ha nyitóajtók vannak benne és pont fejbever a felső ajtó amit nem látni a sötétben... Legyen tér, az alja pedig felporszívózható, felmosható! A kabát ténylegesen férjen el, ne statisztikailag legyen 4 fogasos...
12
Egyetértek teljesen. Nagyon szeretem a tolóajtókat, bár sajnos egyetlen sincs a lakásban. Nincs kapacitim a leváltására.
Azt sem szeretem, ha látszanak a kabátok, de szerintem ez elkerülhetetlen, nem életszerű, hogy a nyirkos kabátot te majd száradás után be fogod tenni... Nem fogod. Ha meg be is tennéd, már senkit sem zavar a látványa, mert este már nem sokat tartózkodsz az előszobában, illetve oda sem nézel.
Ugye itt jön be megint az a kérdés, hogy az otthonom van értem, vagy én az otthonomért.(...)
Most nálunk alakult egy beugró rész az előszobában, azt bepolcozzuk, és el fogom függönyözni. Éppen nem használt cipők, és szerszámok, kisgépek fognak ott lakni.
Ami marad hely, azt szeretném egy fogadó funkcióval ellátni. Ebben két ajtó van, es egy ablak. Szerintem lesz egy zárt kiscipős, egy akasztó es egy tükör, de nekem ez már egy zsufi. Utálom egyszerűen a kabátok látványát. Mint egy villamos utasai.. :D
agyszer láttam egy nagyon faxa előszobát. kb kör alakú, oldalra kinyújtott kézzel meg tudtam benne fordulni, azaz fel lehetett ott venni a kabátot. -NA és ezen túl voltak a szekrények! Tehát nem az, hogy statisztikailag húdenagy az előszoba aztán berendezve lófaxka. Az ajtajai pedig áttört szitarácsosok voltak. mintával. Szellőzött.
A vizes kabátot is úgy kell lerakni, hogy szellőzni tudjon!
Egy 50nm-es panellakás egyébként 2 emberes, nem több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!