Kérdés mekkora, milyen előszoba.
Az emberek nagy része nem az előszobát szokta cicomázni. vagy van valami beépített bútor, vagy éppen elfér egy kisebb fogasos-cipőtartós-leülős cucc.
Nekem volt egy Jysk-es cipőtároló meg egy IKEA fogas és egy Kallax 1x4 polc. Arra dobáltam ki a kulcsokat, zsebemben lévő dolgokat. 2 Dröna doboz volt benne abban elfértek a zsebkendők, wc papír meg a tisztítószerek.
#2: Csak lambéria van az egyik falon, rajta fogasok, fenn egy polc, egy tükör, lent egy cipősszekrény. Ha használnék esernyőt akkor lenne egy esernyőtartó is. Gyakorlatilag egy ilyesmi:
Azért nem mert nem szeretem ha szem előtt van 10-20 tekercs budi papír.
2-3 ilyen doboz mindent elnyel, és úgy van kéznél minden, hogy nincs szem előtt:
Nekem a wc-ben csak egy kis polc van az ajtó felett, nem túl esztétikus, da szoktam rakni tartalékba 1-2 gurigát meg a Domestost, légfrissítőt.
Igazából lakótársakkal lakásnál alakult ki ez a rendszer, hogy ne is legyen szem előtt, de elérhetőek is legyenek a közös dolgok. Bár volt akivel semmin nem tudtunk megegyezni így mint a kollégiumban a szobámban tartottam mindent is.
Zsebkendő meg nyilván van máshol is kéznél pár darab. De az esetek 90%-ban indulás előtt dobom be a zsebembe haza érkezéskor meg kipakolom a zsebeimet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!