Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan rendeztétek be az...

Hogyan rendeztétek be az előszobátokat?

Figyelt kérdés

2021. okt. 12. 19:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom a tiéd mekkora, de általában nem nagyon lehet ott rendezkedni. Veszel egy komplett előszobafalat és kész.
2021. okt. 12. 19:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Es te hol vetted mi alapján választottad ki?
2021. okt. 12. 19:47
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Kérdés mekkora, milyen előszoba.

Az emberek nagy része nem az előszobát szokta cicomázni. vagy van valami beépített bútor, vagy éppen elfér egy kisebb fogasos-cipőtartós-leülős cucc.

Nekem volt egy Jysk-es cipőtároló meg egy IKEA fogas és egy Kallax 1x4 polc. Arra dobáltam ki a kulcsokat, zsebemben lévő dolgokat. 2 Dröna doboz volt benne abban elfértek a zsebkendők, wc papír meg a tisztítószerek.

2021. okt. 12. 20:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a beforduló részben mivel keskeny a falra tettem felragasztható tükröt az is IKEA.
2021. okt. 12. 20:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

#2: Csak lambéria van az egyik falon, rajta fogasok, fenn egy polc, egy tükör, lent egy cipősszekrény. Ha használnék esernyőt akkor lenne egy esernyőtartó is. Gyakorlatilag egy ilyesmi:

[link]

2021. okt. 12. 20:28
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
#3: Az előszobában tartod a WC-papírt? Miért nem a WC-ben?! A tisztítószereket meg a zsebkendőket se nagyon értem.
2021. okt. 12. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mert nem szeretem ha szem előtt van 10-20 tekercs budi papír.

2-3 ilyen doboz mindent elnyel, és úgy van kéznél minden, hogy nincs szem előtt:

[link]

2021. okt. 12. 22:50
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
#7: Nem is tudom, nekem megnyugtató egy WC-ben, ha látom, hogy van papír bőven :-D No mindegy, nem erről szólt a kérdés.
2021. okt. 12. 23:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A miénk keskeny és tele van ajtókkal, így nagy berendezés nem volt. Megvettük a legkeskenyebb tükrös cipősszekrényt amit találtunk (praktiker) vettünk egy falra felfúrós fogast (praktiker) és egy cipőtartós kis padot cipőhúzáshoz (ikea). Meg jelenleg van egy cserepes virág az előszobában "karanténban", de nem tudom hogy ottmarad-e, kicsi a hely ottm
2021. okt. 13. 08:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a wc-ben csak egy kis polc van az ajtó felett, nem túl esztétikus, da szoktam rakni tartalékba 1-2 gurigát meg a Domestost, légfrissítőt.

Igazából lakótársakkal lakásnál alakult ki ez a rendszer, hogy ne is legyen szem előtt, de elérhetőek is legyenek a közös dolgok. Bár volt akivel semmin nem tudtunk megegyezni így mint a kollégiumban a szobámban tartottam mindent is.

Zsebkendő meg nyilván van máshol is kéznél pár darab. De az esetek 90%-ban indulás előtt dobom be a zsebembe haza érkezéskor meg kipakolom a zsebeimet.

2021. okt. 13. 09:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!