Óriás babzsák vagy memóriahab zsák?
Sziasztok,
akinek van tapasztalata bármelyikkel, írnátok róla? Melyik a kényelmesebb?
például babzsák: [link]
például memóriahab: [link]
mindkettőn lehet feküdni elvileg. A képek csak illusztráció, a töltőanyagban térnek el, az érdekelne, hogy melyik a jobb.
Azt nem tudtam, hogy cserélni kell babzsák tartalmát pár évente, köszönöm a hasznos információt!
Nem ennyire óriási (ugye a képen egy 4 fős család ül rajta...), de egy nagyobb babzsákunk van a gyerekek szobájában - az felnőtt méret, egy személyes állítólag, de így is igen sok helyet foglal. A polisztirol golyócskákat valóban pár évente célszerű frissíteni, azaz hozzátölteni, mivel tömörödnek a használattól. A memóriahabbal töltött változatot eddig nem ismertem, memóriahabos párnánk van csak, nekem fura, hogy mennyire "körbeölel".
Kanapé helyett lesz, vagy csak bazi sok az üres tér? :D
Nekem a babzsákba a gyöngy le lett cserélve szivacs töltetre. A kettő alakkövetése teljesen más. A polisztirol gyöngy jobban formálódik, ülő fotel jobban kialakul belőle, jobb a tartása. A szivacs inkább fekvő pozícióhoz jobb. De ez normál szivacs granulátum.
A bogyót megutáltam, mert elöbb tömörödik kicsit, aztán morzsálódik, és nem lesz olyan; cserélheted ki.
Polisztirol gyöngyből ez rengeteg. Ha lemorzsálódik, képes átjönni az anyagon, kidobásnál minden tele vele. Tönkre is megy benne ahogy használják. Szép, érdekes újdonság, de nekem elég volt a gyerekekét kiszanálni. Gondolom a szivacs is morzsálódik, de jobban bírja, most bő 2 éve az van benne.
Egy kanapé, ezerszer jobb és tartósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!