Milyen legyen a szobám?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne egy kicsit “spirituálisabbra” kialakítani?
Úgy értem, hogy pk ha belépsz egy látóhóz/jósnőhőz akkor tök érdekes az egész szoba.
Hasonlót szeretnék🥰
Tudtok linkelni ilyen szobakat?
#szoba #kiegeszites
2021. szept. 5. 16:31
2/3 anonim válasza:
inkább padlószőnyeg, max néhol látszódhat a parketta, járólap kizárt. Meleg, sötétebb színek (narancs, piros, bordó, lila, sötétzöld, stb) Falra mandalák, vannak ilyen dekor párnák is kanapéra, ágyra, spiritualitással kapcsolatos tárgyak, kövek, no meg az elengedhetetlen füstölő. De amúgy tényleg nézelődj a neten, sok ötletet adhat :)
3/3 anonim válasza:
Engem is érdekel. Amúgy tipp ha van simsed keresgélj a témával kapcsolatos cc-ket (egyedi tartalmakat) és rendezd be virtuálisan és ha tetszik valósítsd meg. Én ezt szoktam 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!