Milyen színű legyen a szobám fala?
A szekrénysort majd a festés után fogjuk megvenni, úgyhogy a fal színének csak a fekete ágyhoz és a sötétkék függönyhöz kellene passzolnia. Szerintetek melyik a legszebb egy 19 éves lánynak?
Világos lila
Barackszínű
Halvány rózsaszín fal
És melyikhez, milyen színű szekrény illene?
A falad színe nem marad ilyen örökké, kopni fog, akkor vesztek új bútort, vagy jobb, ha passzol mindenhez?
Amúgy volt valami oldal, talán Hérás? ahol be lehetett tenni egy fotót a szobáról, és falat választani hozzá. google tuti kiadja.
Nekem a zöld tetszett. Meg nem egy túl ablakozott szoba, úgy bevilágítja. Ahhoz megy a kék függöny is vagy akármilyen csajos pink és lila kiegészítők, ágytakaró, akármi.
De világosabb vonalban is úgy lennék, hogy kombinálhatóbb legyen, valami homokszín vagy szürkés, bézses, de már talán fehér is...
a lila a kedvencem, de kékkel furi nekem, főleg a világos- sötét kombó.
Ilyen színű a függönyöm, csak nincsenek rajta minták.
Ha lila vagy rózsaszín lenne, ahhoz sötét bútort választanék, akár feketét is. Szerintem úgy nem lenne gyerek szoba hangulata tőle.
most belinkeltél mindenféle kéket amúgy :D
menj rá külön a képre, és jobb klikk, url másolása, vagy hosszan nyomva chromeban telón.
De ha ez a bronpixes csillagos vagy milyen, hát ehhez nehéz. Végül is csinálj, amilyet szeretnél, amelyik tetszik.
Még a rózsaszín talán elmegy ezzel a függönnyel, mert tompítja.
Nekem fura ezekkel.
Mondjuk nekem a sötét bútor is, nyomasztó.
ezek a pasztell lány színek mind gyerekszoba hangulatúak kissé
#
Pedig nekem azt a kepet hozza be. Na mindegy. Nem a bronpixes hanem egy sima sötétkék függöny.
Barack vagy lila
Nyilván neked lesz és a lila szerintem az elég tini-s szín ugyhogy legyen a lila :D
De te döntesz perse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!