Hogy legyen aesthetic szobám?
Eldöntöttem hogy fel szeretném kicsit újitani a szobam.Ilyen "aesthetic" szobát szeretnék.Sajnos a szönyeget szüleim nem engedik hogy ki cseréljem,pedig eléggé gyerekes.Ti mit gondoltok róla?
Arra gondoltam hogy díszeket a pepcoba nézek.
Ezen kívül szeretnék majd képeket a falra ragasztaní de nem tudom mivel tudnám úgy felragasztani hogy hogy a fal festéket ne szedje le és nyoma se maradjon ha majd esetleg le kell szedni.
Ilyen dekorációt hol tundnák szerezni? (Nem szeretném online negrendelni)
Leveles dísz
Elöre is köszönöm a válaszokat,nagyon fontos lenne❤️
Hali!A szőnyeget valahogy oldd meg mert kicsit fura:)Ha esetleg nem Indie aesthetic-re szeretnèd☺️
Olyan dísz meg amazonon biztos van:)
Szia köszi szépen!❤️ Megpróbálok szüleimmel majd beszélni.Mondjuk megnéztem milyen az indie aesthetic és igazábol tetszik.De mondjuk hasonló szönyeget nem találtam ott.(ami nem csoda)De mindegy beszélek velük.
Köszi❤️
Mar miert ne cserelhetned le a szonyeget, plane ha te fizetsz erte? Vagy ha nincs annyi penzed inkabb legyel szonyeg nelkul es max egy kismeretut vegyel az egy ele kileponek:)
Szerintem barmennyire jol rendezed be a szobadat, ez a szonyeg el fogja rontani az osszkepet. Akkor mar inkabb szonyeg nelkul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!