Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol tudok venni olyan kis...

Hol tudok venni olyan kis golyókat, amit ha vízbe rakok, megnőnek, zselés állagúak lesznek és bambuszt vagy más növényt lehet bele rakni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi a neve, sokféle színben lehet kapni és nagyon mutatós. A növénynek olyan érzése van, mintha vizben vagy virágföldben lenne.
2010. aug. 29. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem voltam még növény, így nem tudom milyen érzésük lehet tőle, de Debrecenben a Mihály napi vásáron mindig kapni :)
2010. aug. 29. 17:14
 2/5 anonim válasza:
egy euros boltba és a növénybotlban
2010. aug. 29. 21:56
 3/5 Norczy válasza:
a neve zselés dekorgolyó(legalábbis felénk) és ajándékboltban, virágboltban, dekorboltban lehet kapni.
2010. aug. 31. 16:57
 4/5 anonim válasza:
Teszveszen és a vaterán is lehet kapni, egy csomag kb. 200 Ft. Beírod valamelyik aukciós oldal keresőjébe, hogy biogél, vagy biozselé, vagy dekorzselé... általában ilyen neve szokott lenni.
2010. aug. 31. 17:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 31. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!