Hogyan tudnám otthonosabbá tenni a lakást?
Attól még lehet otthonos egy lakás, hogy nincsenek elölhagyva poharak :D én is ilyen típus vagyok nőben. Szeretem a letisztult, rendezett, tágas lakásomat és sokkal szívesebben nézem a fehér falakat, mintha tele lenne pakolva képekkel meg ilyen cuccokkal. Anyám mondta egyszer mikor átjött, hogy olyan, mintha egy ikeás kiállított lakásba jönne be :D nagyon rend és tisztaságmániás vagyok, de ez páromat cseppet sem zavarja, mert gyakorlatilag a házimunka 80%át átvállalom mert szeretem csinálni és kikapcsolódás számomra.
23L , 1 éve költöztünk össze, 3 éves kapcsolat.
Naturisra stilus lehet, nem javasoltak képek. Nagyon max egyszerű vonalazásúak csak. Vagy inkább fessetek közösen.
Nálunk hasonlo volt, csak szines es a fulbevalomat beleszurtam a csaj fulebe a festmenyen :)
Ez a stilus nem töri meg a naturista/minimalizált stílust:
Vagy Díszpárna,design-os szőnyeg, plazma tévé, spot lámpák, éjszakai vagy led fények, színváltolámpás zuhanyfej, tükörcsempék szobába is esetleg,
Először beszéld meg vele, hogy te kicsit ridegnek tartod a saját ízlésednek a lakást, és hogy vehetsz-e bele pár (értsd: 1-2) dolgot, hogy picit megtörje ezt a hatást. És akkor el lehet kezdeni gondolkozni, hogy mivel, és megkérdezni tőle, hogy oké-e.
Pl. már sokat tud dobni egy enteriőrön pár növény, egy színes kanapé; szürke vagy fekete kanapén pár színes díszpárna vagy egy színes dísztakaró, egy jól kiválasztott art print / fotó / festmény, egy színes függöny, egy színes szőnyeg, pár dísztárgy a polcre... vagy akár színek szerint csoportosított könyvek.
és érdemes tényleg csak 1-2 dolgot választani, és nem azonnal rázúdítani mindent, mert azért ez egy nagy változás tud lenni
Ép, hogy becuccoltál és már át is rendeznéd a pasidnak a lakását.
Érdekesek ezek a nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!