Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít hogy egy lány otthonosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít hogy egy lány otthonosan mozog a konyhában?

Figyelt kérdés

Szimplán arra gondolok, hogy egy fiú értékeli-e, ha a lány vagy adott esetben a barátnője tudja melyik végén fogják a fakanalat és nem idegenkedik a húspucolástól sem, esetleg finomakat süt...

Teljesen meg vagyok döbbenve, mert nem régen a vonaton előttem ülő társaság beszélgetéséből úgy szűrtem le, hogy gáznak tartják a fiatalok. Nyilván nem azt értem ez alatt, hogy döntő dolog legyen, de szerintem mindeképpen pozitívum, ha egy lány ért az asszonyi feladatokhoz. Tévedek?

Kíváncsi vagyok Ti hogy látjátok ezt. Kérlek nemet és kort írjatok a válaszaitok mellé.

2011. márc. 13. 12:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

még szép hogy értékeljük , ha egy férfi mást mondd az szerintem elég ... érdekes

mivel én modern férfi vagyok és sokan vagyunk ezzel manapság, nem várom el hogy rám főzzenek , de persze hogy jó ha nem csak én tudok főzni itthon

2011. márc. 13. 12:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy előny.
2011. márc. 13. 12:39
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok egy konyhatündér, de emiatt még sosem ítélt el senki. A konyhában egyelőre csak próbálkozom a receptekkel, persze könnyebb kaják azért mennek. Tisztában vagyok azzal, hogy előbb utóbb én leszek a családanya, és nekem kell főzni az egész családra, de nem érzem úgy, hogy bármiben is hátrányt szenvednék, amiért egyelőre nem arra gondolok, hogy mi lesz majd ha... Élem a kis világomat, ha van kedvem sütni vagy főzni, akkor sütök, főzök, ha nincs akkor menzázok, és tökéletesen boldog vagyok, illetve azt sem éreztem eddig, hogy emiatt a srácok elítélnének! :) 20/L
2011. márc. 13. 12:41
 4/16 Thurston ***** válasza:

Nyilván embertől függ. Én például imádok egész napokat eltölteni a konyhában, így nálam abszolút tökmindegy, hogy egy lány képes/hajlandó-e ilyesmire, vagy sem.

Persze gáz, ha egy lány még mondjuk egy rántotthúst sem tud megcsinálni (azért hoztam ezt példának, mert piszkos és macerás, de egyszerű), de szerintem ugyanolyan gáz egy fiú esetében is.

2011. márc. 13. 12:42
 5/16 anonim ***** válasza:

ha nem ismernéd le írom ide

Egy férfi szívéhez a gyomrán kersztül vezet az út.

persze nem biológiai értelemben :)

2011. márc. 13. 13:01
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenféleképp előnyt jelent ha a lány tud főzni, nem azt mondom, hogy 21 évesen mindent oda-vissza fújjon, de jó ha már az alap dolgokat megtudja csinálni.

21 éves lány vagyok és nem tudok még mindent, de szeretek sütni, főzni, új dolgokat kipróbálni.

Szerintem a férfiak sem úgy gondolják, hogy a nő egésznap robotoljon.

Párom szereti ha főzök, sütök neki. De ezt alapból azért teszem mert szeretem és jó ezekkel az apróságokkal is meglepni a férfiakat.

Aki cikinek tarja, az csak magát minősiti. Valószínű akkor nem is akar családot.

Páromnak egyik ismerőse 28 éves, 2 éve volt a lagzijuk és még csak most tanulja a főzés csínját-bínját, és a férje főz rá, szóval ezis elég érdekes.

2011. márc. 13. 13:01
 7/16 anonim ***** válasza:

én 13 éves koromtól főzök a családra.. csak úgy gyakorlásképp, meg hát ez az egyik hobbym:D én ugyan lány vagyok, de nem bírnám, ha egy pasi főz helyettem minden hétvégén...

17L

2011. márc. 13. 13:07
 8/16 anonim ***** válasza:
mindenképpen pozitívum, és nagyban értékelendő!
2011. márc. 13. 13:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy számít :)
2011. márc. 13. 13:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem ez alapján fogok valakivel járni vagy sem, de mindenesetre nagyon tudom értékelni, és ezzel azért egy csaj el tud bűvölni. ;)
2011. márc. 13. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!