Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számít hogy egy lány otthonosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít hogy egy lány otthonosan mozog a konyhában?

Figyelt kérdés

Szimplán arra gondolok, hogy egy fiú értékeli-e, ha a lány vagy adott esetben a barátnője tudja melyik végén fogják a fakanalat és nem idegenkedik a húspucolástól sem, esetleg finomakat süt...

Teljesen meg vagyok döbbenve, mert nem régen a vonaton előttem ülő társaság beszélgetéséből úgy szűrtem le, hogy gáznak tartják a fiatalok. Nyilván nem azt értem ez alatt, hogy döntő dolog legyen, de szerintem mindeképpen pozitívum, ha egy lány ért az asszonyi feladatokhoz. Tévedek?

Kíváncsi vagyok Ti hogy látjátok ezt. Kérlek nemet és kort írjatok a válaszaitok mellé.

2011. márc. 13. 12:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Húú nagyon szeretek főzni,kicsi korom óta, és nem nagyképűségből,de jól megy, készülők letenni a szakács szakmát is. A férjem nagyon szereti,hogy házias vagyok,már mikor összejöttünk is a süteményeimmel vettem le a lábáról :D Sztem előnyös, aki meg ezért lenézi a másikat,az csak irigy.
2011. márc. 13. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:
ja 21 vagyok (utsó voltam)
2011. márc. 13. 14:45
 13/16 Norb66 ***** válasza:
Engem nem zavarna ha nem tudna főzni, majd legfeljebb együtt megtanuljuk :) De nem is várom el hogy főzzön rám.
2011. márc. 13. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Az én barátomat sem zavarja, hogy nem vagyok konyhatündér. Ha valamit csinálok, egyszerű dolgokat, azokat ügyesen csinálom, de nem szoktam sütni-főzni, nem úgy neveltek (sajnos), hogy meg kelljen tanulnom.

Viszont a barátom marha ügyes, bármit megcsinál, magától is kitalál irtó finom kajákat és szereti is csinálni. Amit tudok segítek neki, mondhatnám, hogy együtt kotnyeleskedünk a konyhában, dehát az én részem vajmi kevés... :)

21/L

2011. márc. 15. 09:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát az a társaság hülye. Aki szerint gáz, ha egy nő otthonos a konyhában, az elmebeteg. Akkor az is gáz, ha egy férfi lovagias? Feje tetejére állt a világ.
2011. márc. 15. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Jaj, bocs, lemaradt: 21F
2011. márc. 15. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!