Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nyitott(open space) vagy zart...

Nyitott(open space) vagy zart konyha a jobb?

Figyelt kérdés
Irjatok pro es kontra velemenyeket. Zart konyha eseten etkezö nem fog be ferni csak max 3 - 4 szemelynek egy kis asztal, ha nyitott lesz a konyha egybe a nappalival akkor nagyobb lesz a tér, az etel szag viszont el rettent

2021. júl. 8. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%
Kell egy nagyon jó elszívó, és probléma megoldva
2021. júl. 11. 15:41
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Nekem is amerikai konyham van mivel amerikaban elek. A kajaszagot alig erezni a nappaliban, van elszivo a tuzhely felett es van klima is ami keringeti a levegot. Klimad valoszinuleg nincs mert nem sok embernek van Magyarorszagon de egy elszivot siman be tudsz epiteni.

Szuleimnek regi konyhajuk van, csak ajtonyilas van, tehat a szag erzodik ha nincs az elszivo bekapcsolva. Ha lenne ajto akkor meg nyaron meg sulnenek ok is az etellel egyutt a forro tuzhely mellett :)

Ma mar az amerikai konyha a divat minden uj haznal. Nem kell feleslegesen falakat es ajtokat beepiteni.

Nalunk nem open spacenek hivjak hanem open floor plan

2021. júl. 11. 23:04
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolso nem Magyar orszagon elek, nem eltem ott soha. Most nagyon divatos a klima kelet europaban is hidd el nagyon sok embernek van. Haladunk mi is a korral kelet europaiak :))))

Tudom nem rosszbol irtad, regebb tenyleg nem volt sok embernek csak az utobbi evekben terjedt el en is ugy latom

2021. júl. 11. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
"Nekem is amerikai konyham van mivel amerikaban elek" - ezt úgy írtad, mint ha annyira magától értetődő lenne, pedig attól függ, milyen házban/lakásban él az ember! Ami régen épült, és nincs még annyira felújítva, ott Amerikában is zárt konyha van, a nyitott koncepció csak valamikor a '90-es években kezdett elterjedni!
2021. júl. 13. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!