Nyitott(open space) vagy zart konyha a jobb?
Nekem is amerikai konyham van mivel amerikaban elek. A kajaszagot alig erezni a nappaliban, van elszivo a tuzhely felett es van klima is ami keringeti a levegot. Klimad valoszinuleg nincs mert nem sok embernek van Magyarorszagon de egy elszivot siman be tudsz epiteni.
Szuleimnek regi konyhajuk van, csak ajtonyilas van, tehat a szag erzodik ha nincs az elszivo bekapcsolva. Ha lenne ajto akkor meg nyaron meg sulnenek ok is az etellel egyutt a forro tuzhely mellett :)
Ma mar az amerikai konyha a divat minden uj haznal. Nem kell feleslegesen falakat es ajtokat beepiteni.
Nalunk nem open spacenek hivjak hanem open floor plan
Kedves utolso nem Magyar orszagon elek, nem eltem ott soha. Most nagyon divatos a klima kelet europaban is hidd el nagyon sok embernek van. Haladunk mi is a korral kelet europaiak :))))
Tudom nem rosszbol irtad, regebb tenyleg nem volt sok embernek csak az utobbi evekben terjedt el en is ugy latom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!