Karcos lett a tepsi. Mivel lehetne eltüntetni?
Figyelt kérdés
Tegnap húst sütöttem a fémes tepsiben, ami anyáé és látszólag soha nem volt használva. Utólag vettem észre, hogy mást is használhattam volna, bár ez a tepsi volt a legnagyobb és ebben is alig fért el minden. Ahogy kapartam le a maradékot, elég karcos lett a tepsi. Nem szokott neki örülni.
Mivel lehetne házilag eltüntetni a karcokat? Fogkrém beválik?
2021. jan. 17. 20:46
1/5 anonim válasza:
Ha bevonat nélküli fém tepsi, akkor a szappanos párna néven ismert acélgyapotos sikáló jó szolgálatot tesz. Ha bevonatos a tepsi, akkor annyi. Máskor ne használj fém eszközt a tepsinél.
2/5 anonim válasza:
Semmivel. A karcolást nem lehet eltüntetni.
3/5 A kérdező kommentje:
Sima tepsi
Csak sikáló kell hozzá? Semmi krém?
2021. jan. 17. 21:15
4/5 anonim válasza:
Ha neki állsz az acélgyapottal ahogy az első írta, akkor annyi karcolás lesz benne, hogy a mostaniak elvesznek, szóval ne tedd.
Ezzel már semmit nem tudsz tenni.
5/5 anonim válasza:
Zománcos vagy rozsdamentes tepsiről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!