Horganylemezből készült főző-sütő edény (tepsi) ártalmas az egészségre?
Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 10:34
1/5 anonim válasza:
Ha nincs cínnel bevonva, akkor nem.
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen ártalmas a horgany is nehézfém és minden nehézfém mérgező.
A mai tudásunk szerint az élelmiszeripari rozsdamentes anyagok a leg megfelelőbbek az emberek számára.
3/5 TappancsMancs válasza:
Én tuti nem ennék belőle.
5/5 anonim válasza:
Igen, ártalmas. Élelmiszerekkel nem érintkezhet.
Szén-acél, rozsdamentes-acél ezek jók.
Még az alumínium se alkalmas, ha nincs rajta bevonat (zománc vagy teflon)
Réz csak a nem savanyú ételekhez alkalmas (pl. tésztafélét szabad benne sütni, de paradicsomos, ecetes, gyümölcsös dolgokat már nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!