Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Horganylemezből készült...

Horganylemezből készült főző-sütő edény (tepsi) ártalmas az egészségre?

Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs cínnel bevonva, akkor nem.
2018. febr. 21. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen ártalmas a horgany is nehézfém és minden nehézfém mérgező.

A mai tudásunk szerint az élelmiszeripari rozsdamentes anyagok a leg megfelelőbbek az emberek számára.

2018. febr. 21. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 TappancsMancs ***** válasza:
Én tuti nem ennék belőle.
2018. febr. 21. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 Fantom83 ***** válasza:
Savállóból csináld!
2018. febr. 21. 23:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, ártalmas. Élelmiszerekkel nem érintkezhet.

Szén-acél, rozsdamentes-acél ezek jók.

Még az alumínium se alkalmas, ha nincs rajta bevonat (zománc vagy teflon)

Réz csak a nem savanyú ételekhez alkalmas (pl. tésztafélét szabad benne sütni, de paradicsomos, ecetes, gyümölcsös dolgokat már nem)

2018. febr. 24. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!