Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Olajfolt eltávoltítása térkőbő...

Olajfolt eltávoltítása térkőből?! (bővebben lent) heLp

Figyelt kérdés

Van egy területünk ami térkővel van fedve, mely ugye porozusabb fajta. A baj az lenne , hogy olaj folyt rá a láncfűrészből . Ezeket a foltokat miként tudnám eltávolítani ? Nagyon rontják az 1 hete lerakott térkövem látványát.

Nagyon fontos!!!

2010. aug. 25. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Oil Stain Remover

Olajfolt eltávolító

A Cleaning Oil Stain Remover nagy töménységű, víz bázisú tisztítószer. A termék különösen alkalmas olaj, zsír, korom biztos eltávolítására, kézi és gépi alkalmazásban egyaránt használható. Minden olyan felületen alkalmazható, amely ellenáll a lúgos tisztítószereknek, falra, padlóra, festett és festetlen felületre. A terméket szórófejjel, vagy gépi felhordással juttassa a szennyezett felületre, hagyja egy-két percig (nem száradhat meg), alaposan kefélje át és öblítse le, vagy nagy nyomású tiszta vízzel mossa le a felületet. Melegvíz alkalmazása javítja az eredményt. Ha szükséges az eljárás többször is megismételhető.

2010. aug. 25. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Üdv

Én szerintem próbáld meg nagynyomású mosóval letakarítani.Tuti ,hogy a térkövek közt lévő anyagot ki fogja mosni ,de talán kijön az olaj.

Hogyha nincs mosó próbáld meg valami zsíroldóval és gyökérkefével kiszedni (tudod az a nagy körömkefe:P )

Ha ezek sem mennek akkor szedd ki a köveket és fordítsd meg:P

Esetleg ultradermel hogyha lehet még olyat kapni..

Remélem sikerül.

Kövinek vigyázz:)

2010. aug. 25. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Ilyet még én sem csináltam, de ártani nem árthat: ultraderm nagyhatású kéztisztítókrémmel, egy pici vízzel és erős szőrű kefével (körömkefével) próbáld meg, apró körkörös mozdulatokkal eltávolítani. Akkor jó, ha habzik. Ennek a szernek nagyon erős a zsíroldó hatása, és a kezednek sem árt.
2010. aug. 25. 20:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja, és az ultradermet bő vízzel öblítsd le, vagy nagynyomású mosóval. Olcsóbb mint az angol nevű szarok és már holnap reggel kipróbálhatod. (nem garantált)
2010. aug. 25. 20:34
 5/11 anonim válasza:
pörkölő mindent visz ez a biztos
2010. aug. 25. 20:35
 6/11 anonim ***** válasza:

"Cleaning Oil Stain Remover nagy töménységű, víz bázisú tisztítószer"

Mióta oldja a víz az olajat? Én inkább úgy tudom hogy ez egy tömény olajfaló baktériumtenyészet a baktériumok meg nem szoktak tiszta vízben életben maradni.

2010. aug. 25. 20:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Konyhai hideg zsíroldó. Tuti.
2010. aug. 25. 20:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , majd irok hogy mi sikerült ! 20:28 : sajnos nem én voltam hanem az ácsok láncfűrészéből csöpögött az olaj , mert most építkezünk:D
2010. aug. 25. 21:43
 9/11 anonim válasza:
Nem írtál vissza...
2014. ápr. 10. 19:44
 10/11 anonim válasza:

[link]

Ők tisztítanak olajat térkőtől!

2017. máj. 4. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!