Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Farmeromon van egy olajfolt....

Farmeromon van egy olajfolt. Mosáskor nem ment ki. Hogy tisztísam ki?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg Ultra-Derm pasztával kidőrzsölni,utána hagyományos mosószappnnal (azt hiszem Flóra a neve)a maradékot kidörzsőlni.
2009. máj. 14. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Legegyszerűbb benzinnel. Zsírfoltra az a legjobb.
2009. máj. 14. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag, disznózsír és utánna kimosni. Bár ezt lehet, hogy az autóolajra mondták. Kolleganőmnek, volt egy fehér ballon kabátja amit így tisztított ki egy öregbácsi javaslatára. És tényleg kijött.
2009. máj. 15. 10:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Milyen olaj? Nekem az étolaj kijött a farmerből, Jar mosogatószerrel átdörzsöltem, utána mostam ki mosógépben rendesen. Teljesen kijött.

A DM-ben lehet kapni pici flakonos folttiszítókat, különböző foltokra vannak, esetleg meg azt érdemes kipróbálnod.

2009. máj. 15. 12:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha étolaj,én is a mosogatószert javaslom,ha motorolaj,akkor Ultra Derm paszta-krém.
2009. máj. 27. 16:07
 6/6 anonim válasza:
0%
Ecetes olló, nekem bevállt :D
2010. jún. 4. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!