Farmeromon van egy olajfolt. Mosáskor nem ment ki. Hogy tisztísam ki?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 15:15
1/6 anonim válasza:
Próbáld meg Ultra-Derm pasztával kidőrzsölni,utána hagyományos mosószappnnal (azt hiszem Flóra a neve)a maradékot kidörzsőlni.
2/6 anonim válasza:
Legegyszerűbb benzinnel. Zsírfoltra az a legjobb.
3/6 anonim válasza:
Állítólag, disznózsír és utánna kimosni. Bár ezt lehet, hogy az autóolajra mondták. Kolleganőmnek, volt egy fehér ballon kabátja amit így tisztított ki egy öregbácsi javaslatára. És tényleg kijött.
4/6 anonim válasza:
Milyen olaj? Nekem az étolaj kijött a farmerből, Jar mosogatószerrel átdörzsöltem, utána mostam ki mosógépben rendesen. Teljesen kijött.
A DM-ben lehet kapni pici flakonos folttiszítókat, különböző foltokra vannak, esetleg meg azt érdemes kipróbálnod.
5/6 anonim válasza:
Ha étolaj,én is a mosogatószert javaslom,ha motorolaj,akkor Ultra Derm paszta-krém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!