Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy tudnam lefestetni egy...

Hogy tudnam lefestetni egy ilyen konyvespolcot szerintetek?

Figyelt kérdés

Tehat adott egy feher szinu konyvespolc, amit fekete szinure szeretnek festeni/ barmi egyeb modon atalakitani. Nem festett jelenleg, hanem ez a ravasalt csillogosabb arnyalatu hofeher elfolia szeruseg van ravasalva. Szerintetek ha bevinnem egy lapszabaszatba valahogy tudnanak a helyere feketet rakni? Ugy hogy leszedik es zsir ujat tesznek ra, vagy csak szepen atfestik valahogy? Probaltam megfujni de a csuszos felulete miatt megfolyt rajta a festek ugyhogy letettem rola (direkt a talpa aljat fujtam meg, hatha megmarja az anyagot a festek/megfolyik igy nem latszik)

Illetve nagyon sokba kerulne megcsinaltatni szerintetek? Kisebb konyvespolcrol lenne szo, nem hatalmas konyhabutorrol, par nm lehet az egesz felulet osszeadva.

2021. jún. 8. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy használtat.
2021. jún. 8. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Zsírtalanítani kell és fektetve festeni.
2021. jún. 8. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha fényes a felület, akkor zsirtalanithatod, nem fog a festék tapadni rajta.

Csiszolni kellne... Mindenhol egyenletesen és akkor talán ki fog nézni valahogy...

Meg mindig a használt mellett szavaznék.

2021. jún. 8. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp festeni szeretnéd, ajánlom a Harzo t16 hídképző festéket. Én is festettem szekrényt, igaz fehérre, és a jobb tapadás miatt először ezzel az alapozóval kentem be. Azóta lassan egy éve probléma nélkül megvan. Viszont a festéseről el kell mondanom, hogy nem fogsz gyönyörű csillogóam sima felületet kapni, mert ahogy viszed fel hengerrel az alapozót, kicsit látszik a henger nyoma.
2021. jún. 8. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!