Hogy tudnam lefestetni egy ilyen konyvespolcot szerintetek?
Tehat adott egy feher szinu konyvespolc, amit fekete szinure szeretnek festeni/ barmi egyeb modon atalakitani. Nem festett jelenleg, hanem ez a ravasalt csillogosabb arnyalatu hofeher elfolia szeruseg van ravasalva. Szerintetek ha bevinnem egy lapszabaszatba valahogy tudnanak a helyere feketet rakni? Ugy hogy leszedik es zsir ujat tesznek ra, vagy csak szepen atfestik valahogy? Probaltam megfujni de a csuszos felulete miatt megfolyt rajta a festek ugyhogy letettem rola (direkt a talpa aljat fujtam meg, hatha megmarja az anyagot a festek/megfolyik igy nem latszik)
Illetve nagyon sokba kerulne megcsinaltatni szerintetek? Kisebb konyvespolcrol lenne szo, nem hatalmas konyhabutorrol, par nm lehet az egesz felulet osszeadva.
Ha fényes a felület, akkor zsirtalanithatod, nem fog a festék tapadni rajta.
Csiszolni kellne... Mindenhol egyenletesen és akkor talán ki fog nézni valahogy...
Meg mindig a használt mellett szavaznék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!