Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A koliban miben tudnék tárolni...

A koliban miben tudnék tárolni kb 4 pár cipőt? A dobozuk már nincs meg.

Figyelt kérdés

Most csak itt hányódnak, de nagyon zavaró. Szekrényt nekik nem szeretnék venni ide.

Van esetleg valamilyen olcsóbb megoldásötletetek?

2021. máj. 27. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen zsebes fali tároló? akár az akasztós szekrénybe is be lehet tenni egy vállfán...

Ikeaban is lehet kapni.

[link]

2021. máj. 27. 21:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Ilyet én még sose láttam. Ez nagyon jó ötlet, köszönöm szépen! :)
2021. máj. 27. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez is segíthet:

[link]

2021. máj. 27. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#2: elég sok helyen lehet kapni egyébként, hipermarketekben is, háztartási boltokban is... Ha nincs a közeledben IKEA.

Ha csak négy pár cipőd van, a többi rekeszben simán tudsz tárolni feltekert pólót, vagy bugyikat, zoknikat, ilyesmit....

2021. máj. 28. 09:42
 5/8 A kérdező kommentje:

#3:

Köszönöm, hogy írtál! Ez is ötletes, de sajna nekem polcom jelenleg alig van, így fomtos lenne, hogy lehessen egymásrapakolni. Mert viszont az akasztós rész, az hatalmas.

#4:

Köszönöm szépen a tanàcsokat! Akkor megnézem még egy-két helyen. Egy háztartási bolt ma pont utbaesik.

Igen, arra már en is gondoltam, hogy tárolnék benne mást is. A szekrényben két polcom van össz-vissz, és nagyon hiányzik neha még legalább egy.... szóval így ezzel talán ez is megoldódik akkor :D

2021. máj. 28. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok, ez még kisebb helyet foglal felakasztva:

[link]

(itt most pont nem lehet kapni, de sokfelé árulnak hasonlót)

2021. máj. 28. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Dobozokat is tudsz venni, van műanyag, textil, papír ezer méretben, egymásra pakolhatóak is.
2021. máj. 29. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Zöldségesben kérdezd meg nincs-e felesleges narancsos rekeszük. A plafonig tudod tornyozni...
2021. máj. 30. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!