A koliban miben tudnék tárolni kb 4 pár cipőt? A dobozuk már nincs meg.
Most csak itt hányódnak, de nagyon zavaró. Szekrényt nekik nem szeretnék venni ide.
Van esetleg valamilyen olcsóbb megoldásötletetek?
Ilyen zsebes fali tároló? akár az akasztós szekrénybe is be lehet tenni egy vállfán...
Ikeaban is lehet kapni.
#2: elég sok helyen lehet kapni egyébként, hipermarketekben is, háztartási boltokban is... Ha nincs a közeledben IKEA.
Ha csak négy pár cipőd van, a többi rekeszben simán tudsz tárolni feltekert pólót, vagy bugyikat, zoknikat, ilyesmit....
#3:
Köszönöm, hogy írtál! Ez is ötletes, de sajna nekem polcom jelenleg alig van, így fomtos lenne, hogy lehessen egymásrapakolni. Mert viszont az akasztós rész, az hatalmas.
#4:
Köszönöm szépen a tanàcsokat! Akkor megnézem még egy-két helyen. Egy háztartási bolt ma pont utbaesik.
Igen, arra már en is gondoltam, hogy tárolnék benne mást is. A szekrényben két polcom van össz-vissz, és nagyon hiányzik neha még legalább egy.... szóval így ezzel talán ez is megoldódik akkor :D
#1 vagyok, ez még kisebb helyet foglal felakasztva:
(itt most pont nem lehet kapni, de sokfelé árulnak hasonlót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!