Szülők válása miatt el lesz adva a házunk. Én egyetemi koliban lakom, de most hazajöttem pakolni. Tele van a pince és a padlás a régi dolgokkal. Ilyenkor más is mindent kidob? Annyira. Szomorú nekem ez
Béreljetek egy kis helyiséget, vidéken biztos olcsó.
Garázs, tároló, iroda, albérleti szoba....
Köszönöm hogy írtatok, és a javaslatokat is! :)
Van annyi minden amit sajnálok, de más még használhatná. A fb jó ötlet. Ami tényleg kedves -fontos, azt meghagyom.... sok olyan dolog is van, amiket viszont már nem szivesen adnèk oda senkinek, azok mennek a kukàba. Az én bútoraim valszeg pedig valami bérleménybe kerülnek ideiglenesen, sajnos.... :(
Van pár olyan tárgy amik több generációsak nálunk, s van amiket én tartottam meg eszmei értékként is.
De ezek tárgyak száma 20alatt van.
Sok kedvelt tárgyamat körbe fotóztam emléknek, így fénykép formájában megtartottam.
Eladtam, elajándékoztam, ruhákat anyagként felhasználtam alkotásaimhoz vagy tovább adtam. Ami nem kellett senkinek azt pedig ruhagyűjtőbe bedobtam szegényeknek.
Voltak tárgyak amik majdnem kukába mentek, de felújítottam vagy átalakítottam majd el is kelt gyorsan.
(Tény művész fejjel másképp látok dolgokban lehetőséget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!