Urszellem kérdése:
Régi gyári vhs filmeket keresek gyűjtök. Szóval a legegyszerűbb úgy gondolom ha itt megkérdezem milyen horror vhs-t találtok otthon? Hátha pont azt keresem még mielőtt kidobnátok nekem meg kell. Van olyan film ami egy ezrest is megér nekem.
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 16:18
1/12 anonim válasza:
Nézz körül az aukciós oldalakon. Elég alacsonyak manapság az árak, ha VHS-ről van szó.
3/12 A kérdező kommentje:
nem, elég sokminden ami régi a legfontosabb, hogy csak gyári
2012. nov. 2. 23:04
4/12 anonim válasza:
mondom, fillérekért kapsz eredeti gyári filmeket az aukciós oldalakon
ha ez nem mond neked semmit, akkor sorry
5/12 A kérdező kommentje:
nézem kb mindet de nem mindenki teszi fel ha van otthon valakinél pár kazetta a 80as évekből még nem biztos hogy felteszi vaterára.
2012. nov. 3. 07:32
6/12 anonim válasza:
Harry Potter és a titkok kamrája, Tökös csaj, ezek vannak amiket látok a polcon, gyáriakat.
7/12 anonim válasza:
Nekem van felesleges kb. 20 régi VHS-em. Legtöbb disney rajzfilm, de van discovery is, meg nills holgersson, és 2 mézga család is. Nem nagyon voltak használva, még kiskoromból maradtak, most találtam rájuk a pincében. Ha érdekel akár szemályesen is megnézheted őket. Nálam csak a helyet foglalja, szóval nem kérnék érte sok pénzt. E-mail címem: nagyandras9709@gmail.com
8/12 Mia_may válasza:
Mesék,eredeti Disney VHSek nem érdekelnek?
9/12 anonim válasza:
Nekem van néhány felesleges eredeti vhs-em, ha érdekel akkor írj privátban.
10/12 anonim válasza:
Szia, ha még érdekel, akkor írj üzenetet, nekem van néhány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!