Melegszendvics sütő radiátorként mennyire hatásos (koliban)?
Nincs mindig fűtés és hideg van kissé a kolumban, viszont most kaptam egy új melegszendvics sütőt ami nagyon jó meleget áraszt ha kinyitva hagyom.
Nem lesz baja ha bekapcsolva és kinyitva használom mint fűtőtestet :D?
Valakinek van tapasztalata?
Inkább gyújts meg 3-4 mécsest, gyertyát, az jobb!
De elkezdődött a fűtésszezon idén szept. 15-én, inkább arról kéne intézkedni, hogy kapcsolják be! Vagy te se fizesd be a kolidíjat!
Vagy ha van gáztűzhely, az jobb meleg szempontjából.
Nem kísérleteznék vele mert ha nem jó a hőkioldója akkor túlmelegedhet és tüzet csinálsz, abból pedig komoly bajod lesz ha túléled.
Inkább vegyél egy hősugárzót pár ezerért lehet kapni akár a tescoban, euronincs, mediamarkban és a többi hasonló üzletben.
Köszönöm A válaszokat nagyon hasznosak voltak :D.
Ment a zöld pacsi.
3500 forintért vettem egy meleg levegőt fújó ventillátort.
A szendvicssütő nem hosszantartó használatra van tervezve, a szendvics pár perc alatt kész.
Két-három tagú küldöttség menjen a koli igazgatójához és tegyen panaszt.
A szendvicssütőt nem ajánlom.
Nehogy gázzal melegítsétek be a légteret mert az oxigént fogyaszt a szoba levegőjéből!!!
Kedves 7-es!
Én nagyon jól tudom, hogy ahol gázfogyasztó van, ott biztosított (valóban? mindenhol?) a levegőutánpótlás is, de itt alighanem 24 órás folytonos fogyasztásról lenne szó....
Jobb félni, mint megfulladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!