Ikea online házhozszállításnál mennyit kell várni? Így covid alatt mennyire lassult be korlátozások miatt?
Figyelt kérdés
Költözés előtt be szeretném rendezni új lakást. Mivel boltok zárva és jön a m2 baromság, szeretnék online rendelni. Tapasztalatok?2021. ápr. 5. 13:01
1/11 anonim válasza:
Változó, ha komplett lakást akarsz berendezni és nem csak apróságokat, akkor ha nincs készleten valami, akkor heteket is várhatsz. Mi kanapét rendeltünk januárban, azt írta az oldal, h van készleten, utána kiderült, hogy nincs készleten és február végén ért ide.
2/11 anonim válasza:
Kb 20 kilós csomagom volt, 3 munkanap alatt ért ide.
3/11 anonim válasza:
15 kg alatti csomagomat múlthét kedden rendeltem meg és ma érkezett meg, ebben így voltak ünnepnapok.
4/11 anonim válasza:
Sziasztok! Napokkal ezelőtt rendeltem az Ikeától online először. A nyomonkövetésben még "Rendelésedet az IKEA rögzítette" állapotban van a csomagom. Kártyával fizettem, gondolom csak így lehet. A szállításként, amit valószínűleg a DPD fog végrehajtani, 04.26-át jelölték meg. Ezt a határidőt tartani szokták? Valaki írt már olyat, hogy hamarabb szállítottak, teljesen váratlanul? Vagy az is elképzelhető, hogy 04.26. után jön a csomag? Mire készüljek? Mennyivel előtte szólnak telefonon? Előre is köszi a választ, ha lesz. :)
5/11 anonim válasza:
Nekem pont aznap hozták amikorra irták.
6/11 A kérdező kommentje:
Nekem tarották a szállítás napot, úgyanúgy rögzítve státusz maradt. Aznap felhívtam ügyfélszolgálatot és kiderült, hogy tényleg úton vannak.
2021. ápr. 23. 18:43
7/11 anonim válasza:
Én 2x is rendeltem az elmúlt egy hónapban, és pontosan akkor jött, amikor írták!
Minden hiánytalanul megérkezett, pedig sok bútort rendeltem.
8/11 anonim válasza:
Ja és nekem sem frissült a nyomkövető, egyik esetben sem.:)
9/11 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy 1 héttel későbbi időpontot jeleztek előre, 2 nap múlva meg hív a futár, hogy itt van. Kicsit kaotikus volt az az időszak.
10/11 anonim válasza:
A választható időpont egy kamu. A rendelésnél megadja, hogy mikorra kérheted leghamarabb (nap). Mostanában rendeltem egy vasárnapi napon, felkínálta a következő csütörtöki és pénteki napot, a pénteket választottam, úgy is készültem. Aztán hétfőn jött meg. (DPD szállította) Szóval bő egy hét volt a kiszállítás, csak azt nem értem, hogy minek megadni választható napokat, ha úgyis figyelmen kívül hagyják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!